Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Απρ 2024
Χωρίς κατηγορία

Πάμε για το repeat


Απόλυτα επιτυχημένες ήταν οι χθεσινές μας βασικές προβλέψεις, με το goal/goal στο Καέν-Οσέρ και τον άσο της Μόναχο 1860 να επιβεβαιώνονται και να μας στέλνουν στο ταμείο! Ελπίζουμε σε repeat σήμερα, με τις προτάσεις μας από Ολλανδία και Ελβετία.

 

 

Γιώργος ο Λογικός: Ο πρώτος τελικός

 

Ελπίζουμε να πάμε ταμείο και σήμερα με έναν τελικό, στον οποίο η PSV Αϊντχόφεν αντιμετωπίζει τον Άγιαξ με έπαθλο το Ολλανδικό Σούπερ Καπ. Αρκετά δυνατές και σοβαρές εμφανίστηκαν στα φιλικά προετοιμασίας και οι δύο ομάδες. Η Αϊντχόφεν στα πιο σοβαρά από αυτά κέρδισε την Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-0), την Μπενφίκα (3-1) και τον ΠΑΟΚ (2-0) ενώ ήρθε ισόπαλη με την Ουνιόν Βερολίνου (1-1). Σημαντική για την PSV και η επιστροφή του Μαρκ Φαν Μπόμελ που θα βοηθήσει σίγουρα στη μεσαία γραμμή της ομάδας. Ο Άγιαξ στα δικά του δυνατά φιλικά κέρδισε τη Σέλτικ (4-0) και τη Σαουθάμπτον (1-0) ενώ ήρθε ισόπαλος με τη Νόργουιτς (1-1). Συνήθως σε αυτά τα παιχνίδια οι ομάδες παίζουν ανοιχτάγια τη νίκη, ακόμα και αν πρόκειται για έναν τελικό. Εμείς θα επιλέξουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι κάτι που δείχνει αρκετά πιθανό.

 

ΤΟ ΒΕΤ3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ : PSV ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΑΓΙΑΞ GOAL/GOAL

 

El Capitano: Το λόγο οι έδρες

 

Τα πράγματα έχουν “σφίξει” αρκετά για τον Ρολφ Φρίνγκερ, τον τεχνικό της Ζυρίχης, καθώς ο σύλλογος της μεταλύτερης πόλης της Ελβετίας έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν, μετρώντας δύο ήττες και μία ισοπαλία σε τρεις αγώνες της ελβετικής λίγκας. Μάλιστα η ήττα-σοκ από την Τουν εντός έδρας έχει ταρακουνήσει για τα καλά το τεχνικό τιμ της ομάδας. Η νίκη στον αυριανό αγώνα είναι μονόδρομος και σίγουρα οι παίκτες του Φρίνγκερ θα την κυνηγήσουν από την αρχή. Η Λωζάνη από την άλλη μπορεί να έχει ξεκινήσει σχετικά καλύτερα τη σεζόν, όμως μπροστά στο κοινό της Ζυρίχης αναμένεται να τα βρει σκούρα…

 

TO BET3.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ: ΖΥΡΙΧΗ – ΛΩΖΑΝΗ 1/1 ΗΜ/ΤΕΛ

 

 

Από Δευτέρα 16/7/2012, το bet3.GR λειτουργεί σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Στις επάλξεις καθημερινά θα βρίσκονται τα… βαριά πυροβολικά: το Στήριγμα της Ημέρας, ο Γιώργος ο Λογικός, ο Capitano και o Τόλης ο Bomber. Φυσικά δε γινεται να λείπει  ο αγαπημένος σας, Asian King!! Διαβάστε τις υπόλοιπες στήλες και τον Asian King εδώ.

Related posts