Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Απρ 2024
Αθλητικά

Ο Μάρκους Μπανκς είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού


Χθές το βράδυ έφτασε στην Ελλάδα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού που ακούει στο όνομα Μάρκους Μπανκς.

Ο 31χρονος γκαρντ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νεβάδα και είχε επιλεχθεί στο πολύ καλό Νο13 του πιο γεμάτου ντραφτ της ιστορίας του ΝΒΑ, αυτό του 2003, από τους Μέμφις Γκρίζλις. Μπροστά του βρίσκονταν οι ΛεΜπρον Τζέιμς, Καρμέλο Άντονι, Κρις Μπος, Ντουέιν Ουέιντ, Τι Τζέι Φορτντ και Κερκ Χάινριχ, ενώ μετά απ’ αυτόν οι Ντέιβιντ Ουέστ, Τράβις Άουτλο, Τζος Χάουαρντ, Μο Ουίλιαμς και… Σοφοκλης Σχορτσανίτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού:

“Νιώθω πολύ ωραία που είμαι στην Ελλάδα. Αν και είμαι κουρασμένος, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ για τον Παναθηναϊκό. Σίγουρα θέλω κάποια στιγμή να γυρίσω στο ΝΒΑ, αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος. Τώρα όμως είμαι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό και θέλω να βοηθήσω την καινούρια μου ομάδα.

Δεν ξέρω πολλά για την καινούρια μου ομάδα, ξέρω ότι έχει πετύχει πολλά, ξέρω από τους παίκτες τον Ούκιτς στο Τορόντο. Θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του. Ήρθα για να νικήσω και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει”, τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο Μάρκους Μπανκς.

Related posts