Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαρ 2024
Ελλάδα

Ο καιρός του Σαββάτου!


Λίγες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, πυκνότερες στα ηπειρωτικά, με λίγες βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινότερα τμήματα, περιμένουμε το Σάββατο 24 Μαρτίου 2012. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 ως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 8 ως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 9 ως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 24 βαθμούς. Ασθενείς και τοπικά σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.
Πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 20 βαθμούς. Ασθενείς άνεμοι μεταβλητών διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Πηγή: meteo.gr

Related posts