Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Ελλάδα

Ο καιρός για σήμερα…

Τοπικές βροχές στα δυτικά, στο Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη, φαινόμενα που το απόγευμα θα ενταθούν και το βράδυ θα επεκταθούν στην κεντρική και βόρεια χώρα με χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012.

Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στο Ανατολικό Αιγαίο και στη Δυτική Ελλάδα, ενώ τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 17 στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι και τοπικά ισχυροί. Σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα επικρατήσουν στο Ιόνιο, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα ενισχυθεί πρόσκαιρα στα 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν με πιθανότητα βροχής το βράδυ και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Πηγή: meteo.gr

Related posts