Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Πολιτική

Ο Δημήτρης Ελευσινιώτης στην βάση των πυροσβεστικών

Στην 355 ΜΤΜ και την Μοίρα Συντήρησης Αεροσκαφών (ΜΣΑ) στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας βρέθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης.

Ο κ. Ελευσινιώτης ενημερώθηκε για το έργο των πυροσβεστικών αεροσκαφών και είχε την ευκαιρία να μιλήσει τόσο με τους ιπτάμενους, αλλά και με το προσωπικό εδάφους που συντηρεί τα πυροσβεστικά αεροσκάφη.

Μάλιστα, απευθυνόμενος στα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροσκαφών, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε:

«Στην 355 ΜΤΜ ερχόμουν πολύ τακτικά ως υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ. Γι αυτό και σήμερα πραγματοποιώ την πρώτη μου επίσκεψη εδώ ως υφυπουργός Εθνικής Άμυνας . Αισθάνθηκα την ανάγκη να βρεθώ κοντά σας, για να σας δω στα μάτια και να σας πω ότι τόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας όσο και οι δυο υφυπουργοί είμαστε πάντα δίπλα σας και καθημερινά ενημερωνόμαστε για το έργο σας. Προσπαθούμε να είμαστε νοερά μαζί σας, παρόλο που υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας. Καταλαβαίνετε ότι οι μέρες που περνάμε είναι αρκετά δύσκολες και τα οικονομικά προβλήματα είναι γνωστά σε όλους. Τα θέματα αυτά μας απασχολούν καθημερινά και ιδιαίτερα ο υπουργός προσπαθεί να φυλάξει το μισθό, τα επιδόματα και τις αποζημιώσεις των ένστολων.

Αυτό που έχω να σας πω είναι ένα ευχαριστώ για το έργο που προσφέρετε εκ μέρους του Ελληνικού λαού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που πετάτε, που κινδυνεύετε πάνω από τις φωτιές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου αλλά και από την κυβέρνηση, αφού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος ενημερώνει καθημερινά τον πρωθυπουργό για την εξέλιξη των πυρκαγιών και τις μάχες που δίνετε. Ένα μεγάλο μπράβο στους ήρωες που δεν φαίνονται, δηλαδή τους μηχανικούς των αεροσκαφών, διότι τα αεροσκάφη δεν πετάνε μόνο με τους πιλότους, αλλά εξαιτίας και της δουλειάς που κάνουν αυτοί που είναι στο έδαφος. Τελειώνοντας θα ήθελα να ξέρετε πως είναι η πρώτη μου επίσκεψη ως υφυπουργός σε στρατιωτική μονάδα από τότε που ανέλαβα τα καθήκοντά μου και το αναφέρω για να γνωρίζετε πόσο πολύ θέλησα να βρεθώ δίπλα σας».

Related posts