Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Απρ 2024
Αθλητικά

Ξύλο στην Α2! Οπαδός γρονθοκόπησε τον Νίκο Μίχαλο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στο παιχνίδι του Ερμή Λαγκαδά με το Πέραμα.

Στο 23ο λεπτό του αγώνα κι ενώ το Πέραμα βρισκόταν στην επίθεση με το Νίκο Μίχαλο μπήκε στο παρκέ ένας οπαδός και τον γρονθοκόπησε! Μάλιστα, παρότι ο έμπειρος άσος αποχώρησε με αίματα από το παιχνίδι, οι διαιτητές δεν διέκοψαν το παιχνίδι για να εκκενώσουν το γήπεδο και απλά υποστήριξαν πως θα το έγραφαν στο φύλλο αγώνα, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να σκοπεύουν να δώσουν το DVD του ματς στην ΚΕΔ.

Μόνος δεύτερος στην βαθμολογία έμεινε ο Απόλλων Πατρών μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι στο οποίο επικράτησε με 100-94 του ΟΦΗ στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης. Το παιχνίδι διακόπηκε μέχρι να εκκενωθεί το γήπεδο και τελικά κρίθηκε στην παράταση, όπου τον πρώτο λόγο είχαν οι γηπεδούχοι. Κι άλλη ήττα για την ΑΕΚ η οποία ηττήθηκε στην Κηφισιά με σκορ 84-80 από την τοπική ομάδα κι έφτασε αισίως τα πέντε κίτρινα φύλλα αγώνα.

Πρωταθλητής χειμώνα αναδείχθηκε ο Πανελευσινιακός ο οποίος νίκησε πολύ εύκολα το Παγκράτι με σκορ 102-69 και παράμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών, μετά την ολοκλήρωση του α’ γύρου. Μάλιστα, η ήττα αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Κώστα Σορώτο, που μετά το τέλος του αγώνα υπέβαλε την παραίτησή του.

 

Related posts