Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
30 Μαρ 2024
Πολιτική

Ντ. Μπακογιάννη: Εκταμίευση της δόσης, όχι άλλο πακέτο λιτότητας

Την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για την εκταμίευση της δόσης υπογράμμισε η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξής της στο Reuters, ενώ σημειώνει πως δεν πρόκειται να υποστηρίξει άλλο πακέτο λιτότητας.

 

«Στην Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζουμε μια πολύ σοβαρή ανθρωπιστική κρίση, γι’ αυτό ειλικρινώς ελπίζω, οι Ευρωπαίοι εταίροι μας να τηρήσουν τα δικά τους υπεσχημένα, ψηφίζοντας και συμφωνώντας το συντομότερο δυνατόν να μας δώσουν τη δόση. Αυτή η δόση είναι πολύ σημαντική για την ελληνική οικονομία», λέει η κ. Μπακογιάννη, τονίζοντας πως η ελληνική οικονομία σήμερα είναι πρακτικά νεκρή.

 

«Περιμένουμε λοιπόν τη δόση, περιμένουμε όμως να δούμε να τηρούν τις υποσχέσεις τους και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας. Είναι πολύ σημαντικό. Καταφέραμε να έχουμε πλειοψηφία στη Βουλή, αν τώρα οι Ευρωπαίοι εταίροι μας δεν τηρήσουν τις υποσχέσεις τους, τα ευρωπαϊκά κόμματα στην Ελλάδα θα βρεθούν σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη κατάσταση» προσθέτει η βουλευτής της ΝΔ.

 

Αναφέρει ακόμη πως η χώρα δεν θα αντέξει άλλο πακέτο λιτότητας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ακόμη και εγώ, ως μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου, και ως πολιτικός που τα υποστήριξε γιατί πιστεύω ακράδαντα στις διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται στην Ελλάδα, δεν θα υποστηρίξω άλλο πακέτο λιτότητας, γιατί ειλικρινώς πιστεύω ότι δεν είναι η σωστή επιλογή από εδώ και πέρα».

Related posts