Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαρ 2024
Lifestyle

Να γιατί η «νύφη» Ηλιάδη το… έσκασε!!!

Ο χωρισμός της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Κώστα Μηλιωτάκη είναι οριστικός (αν και ποτέ μη λες ποτέ) και πλέον επίσημος, μετά τη δημόσια παραδοχή του συνθέτη: «Η σχέση μου με την Αγγελική έχει τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα…». Ωστόσο, η αοιδός συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος αποφεύγοντας κάθε συνέντευξη ή κάμερα, όπου θα αναγκαστεί να κάνει σχετική δήλωση με τον χωρισμό της.

Τι φταίει τελικά και οι δυο τους αντί να οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας, τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους; Γιατί δεν κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή» τομή και να σώσουν τη σχέση τους; Υπήρξε πράγματι τρίτο πρόσωπο, όπως υποστήριζαν διάφορα δημοσιεύματα; Στο Πρώτο Θέμα, διαβάσαμε ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα για τη θυελλώδη σχέση της Ηλιάδη με τον Μηλιωτάκη και τις… παράπλευρες απώλειες.

Μέσα Ιουλίου, λοιπόν και η οριστική ρήξη ανάμεσά τους έχει ήδη επέλθει. Ο Κώστας Μηλιωτάκης βρίσκεται στην διαδικασία μεταφοράς των προσωπικών του αντικειμένων από το σπίτι που έχει νοικιάσει με την αοιδό στα νότια προάστια. Ο συνθέτης επιστρέφει στο σπίτι του ενώ η Αγγελική δεν κάνει τίποτα για να τον σταματήσει, καθώς η απόφαση τους να μείνουν χωριστά είναι οριστική και αμετάκλητη όχι μόνο σε διαπροσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα σύννεφα στον δεσμό τους σχηματίστηκαν όταν ο Μηλιωτάκης – μαέστρος της Ηλιάδη και συνθέτης πολλών επιτυχιών της – τής εξέφρασε την επιθυμία να είναι ο αποκλειστικός δημιουργός των τραγουδιών της. Κάτι που την έφερε σε ρήξη τόσο με την δισκογραφική εταιρεία Heaven στην οποία ανήκε, όσο και με τον κολλητό της φίλο και διευθυντή της εν λόγω δισκογραφικής, Μάκη Πουνέντη. Η τραγουδίστρια και ο συνθέτης αποχωρούν οριστικά από το δυναμικό της Heaven μία κίνηση που όπως αποδείχθηκε στην πορεία δημιούργησε και τις πρώτες ρωγμές στη σχέση του ζευγαριού.

Μέχρι και σήμερα, πρόσωπα από το στενό περιβάλλον και των δύο, αποκλείουν κατηγορηματικά την ύπαρξη τρίτου προσώπου στη σχέση τους υποστηρίζοντας ότι αυτό που τους οδήγησε τελικά στην απόφαση να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους ήταν οι επαγγελματικές τους ανασφάλειες αναφορικά με την πορεία της καριέρας τους. Από την άλλη, υπάρχουν κι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι τα προβλήματα στην σχέση τους ξεκίνησαν μόλις λίγους μήνες μετά την απόφασή τους να συγκατοικήσουν.

Ο συνθέτης έχοντας ήδη στο ενεργητικό του ένα γάμο, δεν ήταν ακόμη έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα που ήθελε η σύντροφός του. Λίγο, όμως η συνεχής παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων στις κοινές νυχτερινές εξόδους τους, λίγο οι συχνές ερωτήσεις για το πότε παντρεύονται, μοιραία τούς έκανε στην ουσία να δεσμευτούν, ίσως νωρίτερα από ότι θα έπρεπε και απ’ όσο θα ήθελαν στην πραγματικότητα.

Επίσης, διαβάζουμε ότι η Ηλιάδη μαθημένη να έχει στο πλευρό της ένα δυναμικό και ισχυρό άνδρα που θα της απέπνεε ασφάλεια και σιγουριά, όπως ο πρώην σύντροφός της Μπάμπης Λαζαρίδης, φάνηκε ότι ένιωθε συναισθηματικά μετέωρη στο πλευρό του νυν αγαπημένου της. Από την άλλη, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι υλικές απαιτήσεις που φέρεται να είχε εκείνη από τον αγαπημένο της πίεζαν ακόμη περισσότερο εκείνον και τη σχέση τους.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Μηλιωτάκης ήταν εκείνος που έφερε κοντά την Ηλιάδη με την οικογένεια της, δίνοντας τέλος στην άγρια κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Έλα, όμως, που πληροφορίες θέλουν τους γονείς της τραγουδίστριας να μην τον εγκρίνουν για σύζυγο της κόρης τους, καθώς θεωρούσαν ότι δεν είναι ο άντρας που ονειρευόντουσαν για εκείνη!!!!! (Μωρέ κάνε το καλό κι ας πέσει στο γιαλό)

Related posts