Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Κόσμος

Μάνα κυνηγούσε το γιο της για να τον φάει!

Μητέρα κυνηγούσε το γιο της για να τον σκοτώσει και μετά να τον φάει. Το απίστευτο και ανατριχιαστικό γεγονός συνέβη στο Munnsvilleτης Νέας Υόρκης την περασμένη Τρίτη. Πρωταγωνίστρια της πρωτοφανούς υπόθεσης ήταν η 35χρονη Pamela McCarthy η οποία σε κατάσταση αμόκ φωτογραφήθηκε γυμνή από γείτονα την στιγμή που κυνηγούσε τον γιο της.

 

Η 35χρονη βρίσκονταν υπό την επήρεια ενός φθηνού αλλά πολύ επικίνδυνου ναρκωτικού το οποίο πωλείται στα στέκια του θανάτου και κάνει θραύση. Το «bath salts (άλατα μπάνιου)» προκαλεί στο χρήστη παραισθήσεις, κανιβαλικές τάσεις και έχει την αίσθηση ότι καίγεται.

 

Η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κάνει χρήση του χημικού ναρκωτικού και βρισκόταν σε παράνοια. Αρχικά είχε αιχμαλωτίσει τον 3χρονο γιο της τον οποίο χτύπησε βάναυσα και όταν το παιδί κατάφερε να ξεφύγει έπιασε ένα σκύλο τον οποίο στραγγάλισε.

 

Ειδικοί λένε ότι η συγκεκριμένη ουσία δίνει μεγάλη δύναμη στο χρήστη. Μάλιστα οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο κατόπιν τηλεφωνήματος γειτόνων προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τη γυναίκα με σπρέι πιπεριού αλλά δεν την έπιαναν.

 

«Αναγκαστήκαμε να χρησιμοποιήσουμε ειδικές σφαίρες για να την σταματήσουμε. Της ρίξαμε αλλά η γυναίκα από το σοκ έπαθε καρδιακή προσβολή», είπε αστυνομικός.

Related posts