Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαρ 2024
Lifestyle

Λάκης Γαβαλάς: η ζωή του στη φυλακή και το βιβλίο που φέρεται να γράφει

Την ανεπιβεβαίωτη, όπως η ίδια χαρακτηρίζει, είδηση πως ο Λάκης Γαβαλάς γράφει βιβλίο για τη ζωή του μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού δημοσιεύει σήμερα στο blog της η Χριστίνα Πολίτη.

 

«Από την Kelly…στο Κελί» είναι μάλιστα ο τίτλος που πηγή της γνωστής δημοσιογράφου ανέφερε πως θα δώσει στο βιβλίο του ο γνωστός επιχειρηματίας, που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στη φυλακή. «Το άκουσα από πολύ έγκυρη πηγή αλλά δεν το έχω διασταυρώσει… Φήμες λένε πως ο Λάκης Γαβαλάς γράφει βιβλίο στη φυλακή με τον παραπάνω τίτλο. Όταν λέμε για Kelly μιλάμε για..την αγαπημένη του τσάντα Hermes. Το κελί είναι μία άλλη ιστορία από την οποία εύχομαι να ξεμπερδέψει σύντομα.. Η αλήθεια είναι πως ο ευρηματικός τίτλος γεμάτος αυτοσαρκασμό θυμίζει πολύ τις χαρακτηριστικές ατάκες του Λάκη – ο οποίος περνάει πολύ δύσκολα και κάνει υπομονή» γράφει η Χριστίνα Πολίτη.

 

Η αλήθεια είναι πως ο Αύγουστος ήταν, παραδοσιακά για τον Λάκη Γαβαλά, ο μήνας που διοργάνωνε το ετήσιο πάρτι που περίμενε όλη η Μύκονος, στο σπίτι του στη Φτελιά, και πάντα σε αυτό παρευρίσκονταν διάσημοι σχεδιαστές Μόδας, ισχυροί άνθρωποι του επιχειρηματικού χώρου και πολλοί άλλοι επώνυμοι. Αυτή τη χρονιά όμως, τα γενέθλιά του στις αρχές του μήνα τον βρήκαν τρόφιμο στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, που είναι γνωστή και ως VIP πτέρυγα. Μάλιστα το κελί του βρίσκεται δίπλα σ αυτό του Άκη Τσοχατζόπουλου.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο επιχειρηματίας έχει κλειστεί στον εαυτό του και είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δέχεται ελάχιστες επισκέψεις κοντινών του φίλων αλλά και του σοφέρ του, ο οποίος του έχει σταθεί όσο κανείς άλλος, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Λάκης Γαβαλάς στο παρελθόν.

Related posts