Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Απρ 2024
Πολιτική

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος είναι υπεύθυνος

 

 

 

 

 

 

 

 

Σφοδρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, άσκησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, κάνοντας λόγο για ανευθυνότητα. «Ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει σε αυτή τη χώρα για υπευθυνότητα είναι ο κ. Σαμαράς απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η δήλωση του κ. Μιχελάκη: 

«Ο Τσίπρας μπερδεύει την υπευθυνότητα με τον φόβο.

– Είναι ανεύθυνο να θέλει να μας γυρίσει στη δραχμή και την απομόνωση.
– Είναι ανεύθυνο να υπόσχεται ελληνοποίηση του κάθε λαθρομετανάστη, δίνοντας του ελληνική ταυτότητα και επίδομα ανεργίας
– Είναι ανεύθυνο να θέλει να αφοπλίσει την αστυνομία, την ώρα που η ελληνική κοινωνία τη χρειάζεται περισσότερο παρά ποτέ.
– Είναι ανεύθυνο να συστεγάζει στο κόμμα του συνιστώσες που επισήμως θεωρούν τον Κουφοντίνα και άλλους τρομοκράτες, αγωνιστές της δημοκρατίας.
– Είναι ανεύθυνο να θέλει να φορολογήσει με κάθε τρόπο καταθέσεις, επιχειρήσεις και νοικοκυριά σε μια ώρα που η οικονομία ψάχνει για δουλειές και όχι για φόρους.
– Είναι ανεύθυνο να εξαγγέλλει την έξοδό μας από το ΝΑΤΟ και να καταστρέφει τις προοπτικές της ΑΟΖ.
– Είναι ανεύθυνο να κατεδαφίζει τις συμμαχίες μας στην Ευρώπη, υβρίζοντας μέχρι και τον νέο πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας

Όλα αυτά, είναι και ανεύθυνα και επικίνδυνα και τριτοκοσμικά για τον κάθε Έλληνα» καταλήγει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Απαντώντας στις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι: «Ο τελευταίος που μπορεί να μιλήσει σε αυτή τη χώρα για υπευθυνότητα είναι ο κ. Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς του μνημονίου, των έγγραφων δεσμεύσεων στην τρόικα, ο συνεχιστής με κάθε κόστος των απαιτήσεων των δανειστών, δεν μπορεί να κρύψει ούτε την ευθύνη του για το που έχει φτάσει η χώρα, ούτε το μέλλον που ετοιμάζει για τον ελληνικό λαό εφόσον γίνει κυβέρνηση, όσα ψέματα και εκβιασμούς και αν επιστρατεύσει.
Η αυτογελοιοποίηση της σημερινής ΝΔ δεν έχει τέλος».

Related posts