Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Απρ 2024
Κοινωνία

Κόντευε να ανοίξει σπίτι με τόσα που είχε κλέψει

Δώδεκα περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών, σε εξοχικές κατοικίες και κατάστημα, στην Κορινθία και την Αχαΐα, εξιχνιάστηκαν.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, συνελήφθη στην Λυκοποριά Κορινθίας ένας 38χρονος Ρουμάνος για κλοπή και παράνομη κατοχή όπλου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε δικαστική απόφαση απέλασης από το Πενταμελές Εφετείο Ναυπλίου.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ο 38χρονος από τις αρχές Ιουνίου έως και το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου 2012, είχε διαπράξει έξι διαρρήξεις και κλοπές, καθώς και απόπειρες κλοπής, σε εξοχικές κατοικίες και κατάστημα, στην ευρύτερη περιοχή του Ξυλοκάστρου Κορινθίας και στη Ροδοδάφνη Αιγίου Αχαΐας, κατά τις οποίες αφαίρεσε, χρηματικά ποσά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, γεωργικά εργαλεία, καθώς επίσης είδη ένδυσης και διατροφής.

Επιπρόσθετα, από την έρευνα προέκυψε ότι, εκτός των ανωτέρω περιπτώσεων, ο 38χρονος, το 2007 και το 2011, είχε διαπράξει ακόμα έξι  περιπτώσεις κλοπών σε εξοχικές κατοικίες, στις περιοχές του Κιάτου, του Ξυλοκάστρου και της Κορίνθου.

Ο 38χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση, διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Related posts