Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Δυτική Αττική

Διακοπή κυκλοφορίας, έστω και προσωρινά,  λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης ξεκίνησε από χθες και θα συνεχιστεί μέχρι τις 31 Ιουλίου σε οδικούς άξονες των δήμων Ασπροπύργου, Αιγάλεω, Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Περάματος, Χαϊδαρίου και Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Τα έργα δεν θα εκτελούνται Παρασκευή και Σάββατο και θα πραγματοποιούνται στους εξής δρόμους:

-Σε μία λωρίδα κάθε φορά της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο τμήμα της από το ύψος της Χαλυβουργικής (χ/θ 19+000) έως τη γέφυρα Σαρανταποτάμου και σε μέγιστο μήκος 500 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, από 22.00-06.00 της επομένης.

-Στη δεύτερη και τρίτη από δεξιά λωρίδα της Λ. Κηφισού, στο τμήμα της από τη γέφυρα της Λ. Αθηνών έως τη γέφυρα της Ιεράς Οδού, σε μέγιστο μήκος 100 μέτρων και σε μέγιστο πλάτος 7 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, από 22.00-05.00 της επομένης.

-Στην αριστερή λωρίδα της Λ. Κηφισού, στο ισόπεδο τμήμα της μετά τη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη, σε μέγιστο μήκος 100 μέτρων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, από  22.00-06.00 της επομένης.

-Στη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως (Λ. Σχιστού), στο τμήμα της από τον κόμβο ΒΙ.ΠΑ.Σ. έως το ύψος των εγκαταστάσεων του Πολεμικού Ναυτικού και σε μέγιστο μήκος 500 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σκαραμαγκά, από 22.00-05.00 της επομένης.

-Στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) και στη δεξιά λωρίδα της Λ. Εθνικής Αντιστάσεως (Λ. Σχιστού), στο τμήμα της από τον κόμβο ΒΙ.ΠΑ.Σ. έως το ύψος των εγκαταστάσεων του Υπουργείου ΑΝ.Α.ΥΠΟ.ΜΕ.ΔΙ. και σε μέγιστο μήκος 500 μέτρων ανά θέση, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κερατσίνι, από 22.00-06.00΄ της επομένης.

Related posts