Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Lifestyle

Κραουνάκης: “Μόνο η Κανέλλη υψώνει ανάστημα στην Ευρώπη”

Έναν απροσδόκητο σύμμαχο βρήκε στο πρόσωπο του Σταμάτη Κραουνάκη η βουλευτής του ΚΚΕ, κ. Λιάνα Κανέλλη, ο οποίος την στήριξε σε συνέντευξη του σε εφημερίδα.

«Δεν ξέρω τι θα έκανε αν ήμουν στη θέση της Κανέλλη με τον Κασιδιάρη. Δεν μπορώ να το φανταστώ. Ακούστε, μ’ ενοχλεί να τσαλαβουτάμε στα περιστατικά για τη δημοσιότητα. Ξεπουλάμε την Ελλάδα κι αυτό το υπέγραψε το ΠΑΣΟΚ. Τελεία και παύλα. Τα υπόλοιπα είναι σκηνές από ένα έργο καταστροφής. Όλα μπορούν να συμβούν. Η Κανέλλη είναι η μόνη Ελληνίδα που σηκώνει ανάστημα και ακούγεται να μιλά στην Ευρώπη σαν πολίτης του κόσμου και όχι σαν ξεπλυμένο κατιναριό όπως το 98% του πολιτικού κόσμου», τόνισε ο κ. Κραουνάκης.

Μάλιστα, ο μουσικοσυνθέτης τα έβαλε με τα μεγάλα κόμματα, και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά.

«Δεν κρίνω κανέναν. Δεν με αφορά η Νέα Δημοκρατία. Είναι παλιά σαν τις αμαρτίες της. Ο κ. Σαμαράς φιλοδοξεί να τα καταφέρει. Του το εύχομαι, αλλά πάλι τα σκυλιά είναι λυμένα και τα καταφερτζιλίκια δεν θα περάσουνε. Ο λαός είναι τούρμπο».

Μάλιστα, όσον αφορά για το αν ισχύει η πατροπαράδοτη πόλωση Αριστεράς-Δεξιάς ή πλέον η καινούργια πόλωση είναι μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί, ο Κραουνάκης απάντησε : « Η φάση είναι ποιος θα επιβιώσει… Εν τέλει, αποδείχτηκε τι ήταν το μνημόνιο. Αποδείχτηκε τι ήταν ο Παπανδρέου, «πέσαν τα σώβρακα» μέχρι τον αστράγαλο. Είναι όλα ορατά».

Related posts