Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Απρ 2024
Πολιτική

Καμμένος: “Ο Σαμαράς καλύπτει τον Παπανδρέου”

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» έδωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος κατηγορεί τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά, ότι καλύπτει τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Ο Αντώνης Σαμαράς γνώριζε τις καταγγελίες για τα CDS» τονίζει ο κ. Καμμένος, ενώ χρεώνει ευθέως τόσο στον πρωθυπουργό, όσο και στον Ευάγγελο Βενιζέλο την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων τονίζει πως «η δυνατότητα τιτλοποίησης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου σε δολάρια θα δημιουργήσει ένα δολαριακό μαξιλάρι ασφαλείας της ελληνικής οικονομίας».

Για πιθανή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μιλάει πια για διαγραφή χρέους. Εμείς πιστεύουμε ότι με τοκογλύφους δεν διαπραγματεύεσαι, αλλά προφυλάσσεις την εθνική σου κυριαρχία. Αυτό μας απομακρύνει από μια πιθανότητα συνεργασίας».

Για ζυμώσεις με βουλευτές της ΝΔ: «Για να ενταχθούν στην Κοινοβουλευτική μας Ομάδα θα πρέπει να μην έχουν ψηφίσει το μνημόνιο ή να έχουν μετανοήσει για τη στάση που κράτησαν. Σε αυτή την περίπτωση βέβαια μιλάμε για συνεργασία και όχι για ένταξη στους Ανεξάρτητους Έλληνες».

Related posts