Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Πολιτική

“Θα κυβερνήσουμε με τη λαϊκή ψήφο και θα ‘ναι ντάλα μεσημέρι”


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όχι μόνο επιμένει στην πρόταση αριστερής κυβέρνησης, παρά τις αρνήσεις και τις επιθέσεις, αλλά και προδιαγράφει… ένα νέο ρόλο μετεκλογικά.
Δώστε μας τη διερευνητική εντολή στις 6 Μαΐου για να βγει ο λαός από το περιθώριο των αποφάσεων και εμείς θα την τιμήσουμε, είπε, μιλώντας στη Λάρισα. ” Δεν θα απαξιώσουμε την εντολή του λαού. Δεν θα την επιστρέψουμε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει κυβέρνηση στη χώρα”.
Τα χτυπήματα , όπως είπε, που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτελούν την καλύτερη δημοσκόπηση ότι το κόμμα πάει καλά.
Ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε δημοψήφισμα τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, επισημαίνοντας ότι το δίλλημα που τίθεται είναι μνημόνιο η Αριστερά και σχολίασε: ή προχωράμε με τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, ή προχωράμε με αξιοπρέπεια, δημοκρατία και κυβέρνηση της Αριστεράς. Την Κυριακή η ψήφος της υπευθυνότητας είναι η ψήφος της ανατροπής. Ο ΣΥΡΙΖΑ, ο νέος μετεκλογικά συνασπισμός της Αριστεράς, μπορεί να εγγυηθεί την πολιτική σταθερότητα στη χώρα .
Ο Αλέξης Τσίπρας προέβλεψε ότι, όπως δεν υπήρξε, έτσι και δεν θα υπάρξει σταθερή κυβέρνηση που θα εφαρμόσει το Μνημόνιο. Ζητάμε, είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, “ψήφο ευθύνης στην εναλλακτική πολιτική μας πρόταση, στο ρεαλιστικά εφαρμόσιμο, επεξεργασμένο και συγκεκριμένο βήμα προς βήμα, εναλλακτικό πολιτικό σχέδιό μας”.

Related posts