Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Auto-Moto

Η Clarion παρουσιάζει το Next GATE, το επαναστικό, σύστημα χειρισμού του iPhone, για το αυτοκινήτο

Μια φορητή συσκευή – διαθέσιμη αρχικά σε ΗΠΑ & Ιαπωνία – που βελτιώνει τη χρήση του iPhone σε κάθε όχημα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές και λειτουργίες hands-free, ενώ είστε στο δρόμο.

Αυτή η συσκευή συνδέεται πανεύκολα και ελέγχει πλήθος εφαρμογών του δημοφιλούς smartphone, προσφέροντας προηγμένη λειτουργικότητα σε οποιοδήποτε όχημα.

Το αρχικό περιεχόμενο προσφέρεται μέσω του Next GATE, με εφαρμογές αποκλειστικά για το σύστημα χειρισμού του smartphone. Οι βασικές λειτουργίες του iPhone, όπως οι εφαρ-μογές Voice Launcher, Text-to-Speech, Speech-to-Text, και εφαρμογές όπως το Facebook και το Twitter, χρησιμοποιούνται εύκολα με την υποστήριξη του Vlingo. Η πρόσβαση σε αυτές τις εφαρμογές είναι εύκολη και δεν αποσπά την προσοχή σας από το δρόμο.

Εκτός από τις εκπληκτικές ενσωματώσεις εφαρμογών, το Next GATE διαθέτει επίσης υπο-δοχή microSD, ενσωματωμένο ηχείο, χειριστήρια με LED φωτισμό, βοηθητική έξοδο ήχου, ενσωματωμένο μικρόφωνο, δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικού μικρόφωνου και ψηφιακή οθόνη αφής LCD WVGA 7 ιντσών.

Το Next GATE είναι συμβατό με το iPhone 4S και το iPhone 4 και διαθέτει πρίζα ρεύματος 12 V για εύκολη σύνδεση με δυνατότητα φόρτισης, ενώ χρησιμοποιείται. Το σύστημα συνδέεται μέσω μιας βοηθητικής σύνδεσης με εύκολη ρύθμιση, ενώ η διαχείριση των εφαρμογών Smart Access της Clarion, μπορεί να ληφθεί δωρεάν από το κατάστημα εφαρμογών iTunes.

Related posts