Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Αθλητικά

Ευχαριστημένος τόσο από το τελικό αποτέλεσμα o Πελεγκρίνι

Ευχαριστημένος τόσο από το τελικό αποτέλεσμα (2-0), όσο και από την εικόνα που έδειξε η Μάλαγα στο πρώτο ημίχρονο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι. Ωστόσο, για να προκριθεί η ομάδα της Ανδαλουσίας στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει οι παίκτες της να μην έχουν την ίδια απόδοση που είχαν στο δεύτερο μέρος του πρώτου αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Χιλιανό τεχνικό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μανουέλ Πελεγκρίνι:

Για το αν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος, δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και ωριμότητα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες και στο δεύτερο έκανε και ο αντίπαλος. Εμείς πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα, δεν καθαρίσαμε αλλά έχουμε ένα σαφές προβάδισμα».

Αν το αποτέλεσμα είναι ένα δώρο για τον κόσμο μετά από όσα πέρασε:

«Βεβαίως. Είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο με εμπειρίες. Πρέπει να στήσουμε ένα άγαλμα στην ομάδα, για την προσπάθεια παρά τα προβλήματα και στο κοινό που μας στήριξε. Έχουμε ακόμα ένα δύσκολο ματς στην Αθήνα, αλλά έχουμε τη δυνατότητα να το περάσουμε».

Για το αν αρκεί αυτό το πρόσωπο για να πάει καλά η ομάδα στους ομίλους:

«Δεν έχουμε τελειώσει την πρόκριση. Έχουμε ακόμα ένα ματς. Ζητήσαμε το γκολ από την αρχή, το πετύχαμε και το ίδιο θα ψάξουμε στην Αθήνα. Η ομάδα είναι ώριμη και θα καταφέρουμε».

Για το αν ανησυχεί για τη φυσική κατάσταση της ομάδας, επειδή το Σάββατο έχει ματς pπρωταθλήματος:

«Όταν δεν συμφώνησα να παίξουμε με τη Μαγιόρκα στις 11, δεν με πείραζε η ώρα. Αλλά ότι δεν σκέφτηκαν μία ομάδα που εκπροσωπεί η Ισπανία. Για τρία ματς δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά όταν αρχίσουν οι τρεις διοργανώσεις, χρειαζόμαστε και άλλους ποδοσφαιριστές».

Για την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός:

«Ήταν μία ομάδα που ήξερε τι ήθελε, έπαιξε ώριμα και θέλησε να μην μας αφήσει να αποδώσουμε. Ξέρω ότι στην Αθήνα θα είναι δύσκολα και το κοινό θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό. Χρειαζόμαστε καθαρή σκέψη για να περάσουμε».

Την άποψή του για τον Φαμπρίς;

«Έπαιξε σωστά, τώρα αρχίζει την καριέρα του. Είναι νέος και είχε ώριμη συπεριφορά».

sport-fm.gr

Related posts