Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Κόσμος

Πλησιάζουν τα… UFO

Τι γίνεται με αυτή την είδηση που κάνει το γύρο του κόσμου και έχει δώσει τροφή στους κινδυνολόγους. Έρχεται το τέλος του κόσμου το 2012 ?
Κάποιοι το υιοθέτησαν. Έρχεται το τέλος του κόσμου . Τα UFO πλησιάζουν στη Γη (!)
Κάποιοι άλλοι είναι επιφυλακτικοί στις δηλώσεις τους. Και κάποιοι άλλοι γελούν.
Ας δούμε όμως ποια είναι η είδηση που προκάλεσε τρόμο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Πράβτα, τρία αστρικά battleships (UFO) αναμένεται να φθάσουν στη γη, το Δεκέμβριο του 2012. Ποιες είναι οι προθέσεις των εξωγήινων κανένας δεν ξέρει.
Σύμφωνα με αυτά που αναφέρθηκαν στην εφημερίδα της Πράβτα , στις 21/12/2012, μπορεί να έρθει το τέλος του κόσμου. Το ανησυχητικό είναι ότι η NASA δεν το διέψευσε. Και όχι μόνο δεν το διέψευσε αλλά το επιβεβαίωσε.

Με βάση το δημοσίευμα, η NASA, έχει εντοπίσει τα διαστημόπλοια των εξωγήινων (UFO) ,Το ένα λέγεται ότι έχει μήκος 242 χιλιόμετρα (!), ενώ τα άλλα δύο είναι μικρότερα. Εδώ έχουμε κάποιες επιφυλάξεις γιατι από αυτά που ξέρουμε η NASA ποτέ δεν κάνει τέτοιες ανακοινώσεις.
Αν δεχθούμε ότι οι πληροφορίες προέρχονται από τη NASA τα UFO βρίσκονται κοντά στον Πλούτωνα.
Αλήθεια η όχι εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αν είναι ένα παραμύθι θα έπρεπε να NASA να είχε κάνει επίσημα διάψευση. Και αυτό γιατί υπάρχει μια έντονη ανησυχία.
Πάντως η Πράβντα υποστηρίζει ότι η SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνει την ύπαρξη τους. Μάλιστα υποστηρίζουν ότι οι εξωγήινοι θα γίνουν ορατοί μόλις φθάσουν στον πλανήτη Άρη!
Λέτε να μας κάνουν καμιά επίσκεψη που θα μας αλλάξει τη ζωή. Υπομονή γιατί έχουμε επιφυλάξεις τόσο για τη διαρροή όσο για την ύπαρξη των επισκεπτών μας.
Π.Χ

Related posts