Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Απρ 2024
Lifestyle

Ελένη Μενεγάκη: τι έλεγε 15 χρόνια πριν;


15 χρόνια καριέρας δεν είναι λίγα και όταν μιλάμε για την ελληνική τηλεόραση, μιλάμε για άθλο. Η Ελένη Μενεγάκη έχει κάνει εκατοντάδες εξώφυλλα και ισάριθμες συνεντεύξεις. Διαβάστε κάποια αποσπάσματα με δηλώσεις της Ελένης και όσα εκείνη πίστευε πολλά χρόνια πριν.
 
Για την καριέρα της
 
«Διαφωνώ με το να κάνεις συνεχείς γύρες στα κανάλια, απλά και μόνο για να τα πάρεις πιο χοντρά. Δεν έχω αυτή τη στιγμή κανένα πρόβλημα με το σταθμό (ΑΝΤ1), αισθάνομαι ότι με αγαπούν. Αν όμως κάποια στιγμή ο σταθμός πάψει να μου είναι πιστός, τότε θα σταματήσω να του είμαι κι εγώ».
(1997)
 
«Δεν με ενδιαφέρει να βγω και να διαψεύσω μια μερίδα που λέει “Ρε συ, αυτό που κάνει, το αγαθό, το παιδικό, το χαζοβιόλικο είναι αληθινό ή μήπως αυτή η γυναίκα είναι έγκλημα;”. Δεν θέλω να απαντήσω ούτε για το ένα ούτε για το άλλο».
(1999)
 
«Δεν σκοπεύω να μείνω στην τηλεόραση μέχρι εκεί που θα με έχουν ποδοπατήσει και θα μου πουν “Φύγε, δεν σε θέλουμε άλλο”. Μόλις καταλάβω πως κούρασα τον κόσμο, θα φύγω μόνη μου.».
(1999)
 
«Δεν υπήρχε καμία στρατηγική σε ό,τι αφορά την καριέρα μου από την αρχή έως σήμερα. Δεν έκανα ποτέ την έξυπνη, δεν έκανα ποτέ την αφελή Ελένη. Ό,τι είμαι στη ζωή μου ήμουν και μπροστά στο φακό».
(2003)
 
«Στη δουλειά έχω μάθει να επιβιώνω με το δυναμισμό και τον τσαμπουκά του χαρακτήρα μου».
(2004)
 
Για την οικογένειά της
 
«Αυτό είναι το μόνο άγχος μου — να προλάβω να κάνω ένα παιδί που τόσο πολύ το θέλω».
(1998)
 
«Θα έκανα ό,τι είναι δυνατόν για να καταφέρω να πραγματοποιήσω το μεγαλύτερό μου όνειρο. Δηλαδή να γίνω μητέρα. Φυσικά και θα σκεφτόμουν την εξωσωματική γονιμοποίηση».
(2004)
 
«Δεν θέλω να μεγαλώσω φοβισμένα, μοναχικά, δύστροπα παιδιά. Θέλω να μεγαλώσω υγιή, φυσιολογικά παιδιά που ξέρουν πως τις ώρες που είμαι εδώ είμαι όλη δική τους».
(2006)
 
Για την προσωπική της ζωή
 
«Δεν μου αρέσουν οι αλλαγές και σε προσωπικό επίπεδο. Σπάνια θα προχωρήσω σε κάποια αλλαγή και αν γίνει αυτό, πάντα θέλω σπρώξιμο από τους άλλους».
(2001)
 
«Δεν ένιωσα ποτέ ότι ήμουν ξεχωριστή. Εγώ δεν ήθελα ποτέ να με βλέπει ο κόσμος σαν σέξι γυναίκα. Να σου πω την αλήθεια τώρα νιώθω πιο ωραία και λαμπερή από ποτέ».
(2002)
 
«Μπορείτε να βλέπετε ένα χαριτωμένο και ωραίο εξώφυλλο, αλλά επειδή δεν απεικονίζει το μυαλό μου, σας λέω ότι εκεί μέσα υπάρχει μόνο ο άντρας μου και ο γιος μου».
(2003)
 
«Ξέρω ότι το ιδανικό δεν υπάρχει ποτέ και οι ανατροπές που μπορούν να συμβούν είναι μέσα στο παιχνίδι. Τα πράγματα αλλάζουν».
(2003)
queen.gr

Related posts