Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Media

Ειρ. Νικολοπούλου :Περιμένω ένα συγνώμη – Περιμένω μια διάψευση


Αγαπητοί μου Φίλοι και αγαπητές μου Φίλες,
Σήμερα εκδόθηκε μια απόφαση από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Με αυτήν αθωώθηκα πανηγυρικά για 20 από τις 23 εκπομπές «Ελληνικό Πανόραμα» – σε σύνολο περίπου 120 που είχαν προβληθεί στην ERT WORLD.

Η κατηγορία αφορούσε ότι δεν παρέπεμψα τους προσκεκλημένους μου μαζί με το Γενικό Διευθυντή στο τμήμα marketing και διαφήμισης της ΕΡΤ. Ουδεμία σχέση με «οικονομικές ατασθαλίες», «κακοδιαχείριση» ή «υπέρογκες αμοιβές» όπως αναληθώς ανώνυμοι κονδυλοφόροι διαδίδουν.

Για τις τρείς δε εκπομπές, για τις οποίες εξακολουθώ να κατηγορούμαι, υπάρχουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία που πιστεύω ότι στο δεύτερο βαθμό θα αποδείξουν καθαρά την πλήρη αθωότητα μου.

Μετά τη σημερινή απόφαση, αυτοί που με οδήγησαν στο δικαστήριο, δυσκολεύτηκαν να χωνέψουν ότι στην πραγματικότητα εξέπεσε σήμερα η πλεκτάνη τους. Μία πλεκτάνη που με έχει εξοντώσει ηθικά, επαγγελματικά, οικονομικά, ενώ έχει διασύρει εμένα και την οικογένειά μου ανεπανόρθωτα.

Έτσι τι έκαναν; Συνεχίζοντας την λάσπη, και το καταστροφικό τους έργο σε βάρος της υγείας και του ονόματός μου, οι τιμητές της ζούγκλας προσπαθούν να συνδέσουν την δική μου υπόθεση με άλλες υποθέσεις της ΕΡΤ και να τις φορτώσουν σε εμένα «δημοσιογραφική αδεία», διαστρεβλώνοντας τη σημερινή απόφαση.

Ο άνθρωπος «σκιά» που σαν Λερναία Ύδρα κατατρώγει την άψογη και μακρά μου πορεία έχοντας Μηδέν στο δικό του ενεργητικό, συνεπικουρείται από καλοπροαίρετους Αλήτες- Ρουφιάνους – Δημοσιογράφους, συνεπικουρείται από αρουραίους της πολιτικής, συνεπικουρείται από δήθεν συνδικαλιστές καταφέρνει να διαστρεβλώνει ακόμα και μια δικαστική απόφαση που με δικαιώνει σε σημαντικό βαθμό νομικά και ηθικά.

Γνωρίζουν άραγε όσοι συνδράμουν το καταστροφικό έργο της Λερναίας Ύδρας ότι έχω κάνει μήνυση σε βάρος της για απειλή κατά της ζωής μου και αγωγές για προσβολή της προσωπικότητάς μου?

Οι δικηγόροι μου θα προχωρήσουν σε μηνύσεις… πόσες αλήθεια μηνύσεις (?) όταν αυτή τη στιγμή που γράφω αυτές τις γραμμές κατακλύζεται το διαδίκτυο από μια ακόμη ψεύτικη είδηση που με αφορά. Γιατί? Γιατί αλήθεια? Γιατί ενοχλεί και ο αέρας που αναπνέω… μάλλον… Ενοχλεί το site μου, όπου αναρτημένη όλη η δουλειά μου αντιλαμβάνεται κανείς ότι όταν με άφηναν να δουλεύω όπως εγώ ήξερα έφτασα την Ελλάδα και τα ελληνικά μέσα που εκπροσωπούσα στα πέρατα της γης, ενοχλεί το blog μου όπου προσπαθώ να μιλάω για την καλή Ελλάδα, ενώ η ψυχή μου είναι μαύρη από την κακεντρέχεια, τον οχετό και το παρασκήνιο, ενοχλεί ότι είμαι μορφωμένη, ενοχλεί ότι είμαι χαμηλών τόνων, προκαλεί ότι δεν βρίζω, δεν εκβιάζω, δεν λοιδορώ.

 

Γιατί αλήθεια φαίνεται να ενοχλεί κάποιους ακόμη και η ύπαρξή μου;
Περιμένω μια αξιοπρεπή διάψευση
Περιμένω την ΑΛΗΘΕΙΑ

Related posts