Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαρ 2024
Αθλητικά

Δώνης: “Πιστεύω στην ομάδα”

Ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και ο Γιώργος Δώνης, μέσω του σάιτ της ΠΑΕ, αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης τονίζοντας όμως παράλληλα ότι πιστεύει στις δυνατότητες της ομάδας του.

“Προσπαθούμε εδώ και πολύ καιρό να εξελίσσεται η ομάδα και να ανέβει επίπεδο ώστε να συγκαταλέγεται στις top ομάδες της χώρας μας. Αυτό που τονίζω συνέχεια στους παίκτες μου είναι ότι σημασία ποτέ δεν έχει ένα αποτέλεσμα, αλλά η διάρκεια. Και αυτό που ζητάμε και θέτουμε ως στόχο είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι να μαζεύουμε βαθμούς για να μπορέσουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να είμαστε στα πλέι οφ”, τόνισε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου.

Όσο για το ματς με τους “πράσινους”, σχολίασε: “Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα η οποία δίκαια διεκδικεί το πρωτάθλημα και κατά συνέχεια το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Από την άλλη πλευρά πιστεύω πολύ στις δυνατότητες των παικτών μου και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ώστε να διεκδικήσουμε το θετικό αποτέλεσμα στο Ολυμπιακό Στάδιο”

πηγή:

athleticradio.gr

Related posts