Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Αθλητικά

Δεν τα βρίσκουν Παναθηναϊκός και Βύντρα


Ο Λουκάς Βύντρα ενημέρωσε τον Χρήστο Παναγόπουλο ότι δεν αποδέχεται τόσο μεγάλη μείωση στις αποδοχές του και τις επόμενες ώρες θα υπάρξει επικοινωνία με το δικηγόρο του, για τη λύση του συμβολαίου του.

Υπερβολική έκρινε τη μείωση των αποδοχών που του προτάθηκε από τον Γιάννη Αλαφούζο το απόγευμα της Τρίτης, ο Λουκάς Βύντρα…

Ο διεθνής αμυντικός επικοινώνησε το μεσημέρι της Τετάρτης με τον Χρήστο Παναγόπουλο και του τόνισε ότι δεν αποδέχεται την περικοπή 50% στις ετήσιες απολαβές του (έχει λαμβάνειν 700.000 ευρώ). Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ τον ενημέρωσε ότι η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να συνεχιστεί υπό αυτές τις συνθήκες και επομένως, πρέπει να συζητηθεί η λύση του συμβολαίου του.

Ο Βύντρα κατανοεί την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και ο ίδιος είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει το συμφέρον του. Τις επόμενες ώρες, ο δικηγόρος του θα επικοινωνήσει με τον Παναγόπουλο, προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία για την αποδέσμευση του.

Ίσως ο Βύντρα να είχε διάθεση να διαπραγματευτεί μία μικρότερη μείωση στις αποδοχές του, όμως έχει καταλάβει ότι οι 350.000 ευρώ ετησίως είναι το ανώτερο όριο της προσφοράς του Παναθηναϊκού. Συνεπώς, το “διαζύγιο” είναι μονόδρομος… Πάντως, δεν πρόκειται να μείνει άνεργος, αφού έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ και θα υπογράψει άμεσα.

Related posts