Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Κοινωνία

Δείτε το πρόσωπο του δράκου της Πάρου

Το πρόσωπο του δράστη της Πάρου αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» ο οποίος χτύπησε την 15χρονη Μυρτώ στο νησί της Πάρου.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η ανήλικη, μαζί με τη μητέρα της και την μεγαλύτερη αδελφή της, παραθέριζαν στην Πάρο. Το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουλίου, βρέθηκαν στην παραλία, όπως κάθε απόγευμα. Λίγο μετά τις 18.00, η 15χρονη, με το κινητό της στο χέρι, έφυγε λέγοντας ότι θα πάει μια βόλτα.

Λίγο αργότερα και με την ανήλικη να μην εμφανίζεται, η μητέρα της με τη βοήθεια του ναυαγοσώστη αναζητούσαν στον κλειστό κόλπο της παραλίας. Λίγα λεπτά μετά, εντοπίστηκε η 15χρονη αναίσθητη βουτηγμένη στο αίμα από την ίδια της τη μητέρα.

Το κορίτσι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Yγείας της Πάρου, και με Super Puma μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αττικόν. Την ίδια ημέρα, υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση, στο κεφάλι, ενώ με αίτημα του πατέρα, υποβάλλεται σε εξετάσεις, και γίνεται λήψη DNA, όπου διαπιστώνεται η παρουσία «άγνωστου» άνδρα, στο χώρο που βρέθηκε η βαρύτατα τραυματισμένη η Μυρτώ.

Με εισαγγελική παραγγελία άρσης απορρήτου, οι Αστυνομικοί πήραν τις κλήσεις και τις κινήσεις του κινητού τηλεφώνου της 15χρονης, από τις οποίες δεν προέκυψε κάτι. Από τη στιγμή της επίθεσης και μετά, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο, ενώ η συσκευή δεν εντοπίσθηκε.

Related posts