Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαρ 2024
Lifestyle

Γιώργος Χρανιώτης: Έχω χτυπήσει δύο συντρόφους μου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Άγνωστες πτυχές του εαυτού του αποκάλυψε σε συνέντευξή του ο Γιώργος Χρανιώτης. Μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly», ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι έχει χτυπήσει γυναίκα, αλλά και ότι υπήρξε περίοδος που έπινε πολύ.

«Όταν έγινε η σειρά “Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο”, δυσκολευόμουν να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου. Ζούσα μια ζωή που δεν μου έκανε. Ήμουν αυτοκαταστροφικός, σε σημείο που μερικές φορές έλεγα με μεγάλη ευκολία ότι και να πεθάνω δεν με νοιάζει καθόλου», είπε ο Γιώργος Χρανιώτης, ενώ δε δίστασε να αποκαλύψει τη σχέση του την περίοδο εκείνη με το ποτό, λέγοντας: «Δεν ήμουν ποτέ αλκοολικός, γιατί δεν έπινα κάθε μέρα, αλλά ήμουν στην κατηγορία αυτών που όταν βγουν έξω και ξεκινήσουν να πίνουν, μπορεί να μη σταματήσουν μέχρι να τους πετάξει κάποιος σε ένα ταξί λιπόθυμους για να γυρίσουν στο σπίτι. Όταν έβγαινα υπήρχε μια τάση να τα καταστρέψω όλα. Δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσω πριν ξημερώσει και να μην είμαι τελείως χάλια».

Ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε επίσης ότι έχει χτυπήσει γυναίκα. «Έχει συμβεί με δύο διαφορετικές συντρόφους μου. Με μία από αυτές, είχαμε χωρίσει, αλλά βρισκόμαστε στα μέσα μιας παράστασης. Ξέσπασε ένα καβγάς μεταξύ μας, με κλότσησε σαν να ήμουν γαϊδούρι και η αυτόματη αντίδρασή μου ήταν να τη χαστουκίσω. Την πρώτη φορά, η αιτία που το προκάλεσε ήταν χαζή. Είχαμε γυρίσει μεθυσμένοι σπίτι με τη σύντροφό μου και μου έκανε μια σκηνή ζηλοτυπίας. Είναι από εκείνες τις σκηνές που στις έξι η ώρα το πρωί, ένα ζευγάρι ουρλιάζει στον όροφο μιας πολυκατοικίας», είπε, ενώ αποκάλυψε τα πιο ακραία πράγματα που έχει κάνει.

«Έχω πηδήξει από ένα πλοίο στη Μάλτα κατά τη διάρκεια κρουαζιέρας. Έχω κρεμαστεί από το μπαλκόνι μου στην Κυψέλη. Κρεμάστηκα από τα σίδερα και απειλούσα τους φίλους μου ότι θα πέσω. Έχω περάσει μια ώρα με ένα πύθωνα περασμένο γύρω μου και παίζαμε. Έχω μπει, κάνοντας σερφ, σε ένα πολύ μεγάλο κύμα. Κινδύνεψε η ζωή μου, αλλά μπήκα».

Related posts