Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Ελλάδα

Βασίλης Υψηλάντης: Κινδυνεύουν με κατάρρευση τα δημόσια κτίρια

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Α. Υψηλάντης συμμετείχε σήμερα στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ρόδου κ. Στάθης Κουσουρνάς για την αξιοποίηση του Γκόλφ Αφάντου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των παραγωγικών τάξεων και φορέων του τόπου μας και του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) κ. Ανδρέα Ταμπραντζή με συνεργάτες του. Μεταξύ άλλων και σε σχέση με τα σημερινή λειτουργία του ΤΑΙΠΕΔ ο κ. Βασίλης Υψηλάντης, επεσήμανε ότι είναι ανάγκη διασφάλισης πόρων, ως συμβολή για τη διάσωση των δημοσίων ακινήτων στα Δωδεκάνησα, που κινδυνεύουν με κατάρρευση, μέσω της αξιοποίησης της δημόσιας δωδεκανησιακής ακίνητης περιουσίας μέσω του ΤΑΙΠΕΔ.
΄Ετσι με τη διατήρηση και διασφάλιση της περιουσίας αυτής δίνουμε το στίγμα της πραγματικής βιώσιμης και αειφόρου ανάπτυξης.
Αυτά σε μια εποχή, που δυστυχώς, έχουν ήδη δημιουργηθεί από προηγούμενες καταστάσεις και πρόσωπα τετελεσμένα γεγονότα τόσο για την πορεία της χώρας όσον και για τα στενά Δωδεκανησιακά συμφέροντα.

Related posts