Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Πολιτική

Α. Παπαρήγα: «Η κυβέρνηση θα προχωρήσει σε σφαγιασμό του Ελληνικού λαού»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τραγική φαρσοκωμωδία χαρακτήρισε η Αλέκα Παπαρήγα τη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, κάνοντας λόγο για «σφαγιασμό» του ελληνικού λαού.

«Πρόκειται για τραγική φαρσοκωμωδία. Από τη στιγμή που κι οι τρεις και όχι μόνο αυτά τα κόμματα, υπόσχονται ότι δεν θα βάλουν σε κίνδυνο την στρατηγική παραμονής της Ελλάδας στην ΕΕ – γιατί εκεί είναι η ουσία – τότε σημαίνει ότι είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε νέο σφαγιασμό του ελληνικού λαού» δήλωσε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με τα νέα μέτρα και τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων, που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Η κ. Παπαρήγα κατηγόρησε ανοιχτά τους πολιτικούς αρχηγούς, λέγοντας ότι «φτιάχνουν ένα σκηνικό, με στόχο την τρομοκράτηση του ελληνικού λαού, λέγοντας ότι εμείς προσπαθήσαμε να πάρουμε μέτρα, τα δήθεν ισοδύναμα – που κι αυτά αντιλαϊκά είναι -και στο τέλος θα πουν στον λαό ότι εμείς σώσαμε την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη και στην ΕΕ».

«Ο ελληνικός λαός πρέπει να ξεμπλέξει από τη αυταπάτη ότι η παραμονή της Ελλάδας στην ΕΕ είναι σωτηρία ή έστω σωσίβιο σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα, ούτε τέτοιο σωσίβιο είναι», πρόσθεσε.

Related posts