Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
16 Απρ 2024
Ελλάδα

Απότομος ελυγμός προκάλεσε πανικό στους επιβάτες του «Festos Palace»

 

 

 

 

 

 

 

Aναστάτωση προκλήθηκε στους επιβάτες του πλοίου «Festos Palace», εξαιτίας ενός απότομου ελιγμού του πλοιάρχου, με αποτέλεσμα το πλοίο για λίγη ώρα να λάβει κλίση και να προκληθεί πανικός στους επιβάτες, που πίστεψαν ότι το πλοίο είχε προσκρούσει σε αντικείμενο.

Το πλοίο με 2.462 επιβάτες είχε αναχωρήσει στις 11 το πρωί της Κυριακής από το λιμάνι του Ηρακλείου, εκτελώντας το ημερήσιο δρομολόγιο Ηράκλειο – Πειραιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, λίγο πριν τις 4 το απόγευμα και ενώ το πλοίο βρίσκονταν στα ανοιχτά, ένα μεγάλο αντικείμενο που βρέθηκε στη διαδρομή του, έκανε τον πλοίαρχο να στρίψει απότομα δεξιά, με αποτέλεσμα αφενός να προκληθεί πανικός στους επιβάτες και αφετέρου το πλοίο να λάβει για λίγη ώρα κλίση προς τα αριστερά.

Όπως ήταν φυσικό, μέσα στο πλοίο και στο κατάστρωμα επικράτησεσύγχυση, καθώς επιβάτες τηλεφωνούσαν σε συγγενείς και φίλους, αναφέροντας ότι το πλοίο προσέκρουσε σε αντικείμενο και ότι έχει λάβει επικίνδυνη κλίση.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και το Κεντρικό Λιμεναρχείου Ηρακλείου, το οποίο με τη σειρά του επικοινώνησε με τον πλοίαρχο του «Festos Palace», ζητώντας επιβεβαίωση για το περιστατικό καθώς και ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια των επιβατών.

Related posts