Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Κοινωνία

Ανθρωποκυνηγητό για τους αδίστακτους ληστές που εκτέλεσαν τον οδηγό ταξί στην Πάρο

 

 

 

 

 

 

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές και το Λιμενικό για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών που το πρωί της Παρασκευής λήστεψαν υποκατάστημα τράπεζας και στη συνέχεια εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν οδηγό ταξί, ο οποίος επιχείρησε να τους εμποδίσει στηΝάουσα της Πάρου.

Στην περιοχή καταφθάνουν αστυνομικές δυνάμεις από άλλα νησιά ενώ έχει κινητοποιηθεί και το Λιμενικό καθώς εικάζεται πως οι ληστές, αφού πυρπόλησαν το αυτοκίνητό τους, διέφυγαν με σκάφος.

Στις έρευνες συμμετέχουν δύο ελικόπτερα της ΕΛΑΣ και οι αναζητήσεις επικεντρώνονται στη θαλάσσια περιοχή Πάρου και Νάξου.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους δράστες της ληστείας που έγινε στις 16 Ιουλίου σε υποκατάστημα της Alpha Bank που βρίσκεται στις Σπέτσες.

Τότε τρεις άντρες και μια γυναίκα κρατώντας όπλα ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και άρπαξαν περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ.

Στη συνέχεια έχοντας ως «ασπίδα» δύο γυναίκες υπαλλήλους τράπηκαν σε φυγή και αφού τις άφησαν σε μικρή απόσταση από την τράπεζα εξαφανίστηκαν με μοτοσικλέτες. Ακολούθως επιβιβάστηκαν σε σκάφος και εξαφανίστηκαν προς τις απέναντι ακτές.

Related posts