Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Αθλητικά

«Ανανεωμένος» ο Χολέμπας

Θέμα χρόνου αποτελεί η συμφωνία του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χοσέ Χολέμπας.

Oι συζητήσεις, που έχουν μεσολαβήσει μεταξύ των δύο πλευρών, δείχνουν να έχουν αίσιο αποτέλεσμα κι έτσι ο 28χρονος άσος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους».

Το τελευταίο διάστημα εξετάζεται έντονα το ενδεχόμενο ο Ελληνογερμανός ποδοσφαιριστής να παραμείνει στο σύλλογο του Πειραιά, δεσμευόμενος με συμβόλαιο 2+1 χρόνων και με αποδοχές που θα αγγίξουν τα 1,6 εκ. ευρώ συνολικά.

Όποιες κι αν είναι ωστόσο οι προβλέψεις στοίχημα της «ερυθρόλευκης» διοίκησης είναι να διευθετήσει όλες τις εκκρεμότητες με τους παίκτες των οποίων το μέλλον στην ομάδα είναι ακόμα ανοιχτό.

Τη σκυτάλη μετά την υπόθεση του Χοσέ Χολέμπας, παίρνει αυτή του Βασίλη Τοροσίδη, καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φαίνεται πως επιθυμούν την παρουσία του Έλληνα διεθνή στην ομάδα για τα επόμενα τρία χρόνια, αμείβοντας τον για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει με το ποσό των 2,5 εκ. ευρώ.

Χαρακτηριστικό επιπλέον είναι το γεγονός ότι ο Νταβίντ Φουστέρ έχει ήδη συμφωνήσει με τους Πειραιώτες για την παραμονή του αρχικά μέχρι το 2015 η οποία ενδέχεται να επεκταθεί έως το 2016, ενώ  λίγος καιρός απομένει ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα το ακριβές μέλλον του Ισπανού επιθετικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες οι κινήσεις της διοίκησης έχουν στόχο να επισπεύσουν την παρουσία των παραπάνω παικτών μέσα στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσουν με τις υπηρεσίες τους την ομάδα να πετύχει τα επιθυμητά αποτελέσματα ποδοσφαίρου που χρειάζεται στις προσεχείς αγωνιστικές.

Related posts