Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Κόσμος

Αμερικανοί υπέρ της οπλοκατοχής ζητούν την απέλαση δημοσιογράφου


Μια αμερικανική ένωση κατόχων όπλων υπέβαλε σήμερα αίτημα για την απέλαση από τις ΗΠΑ του πολύ γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή του τηλεοπτικού δικτύου CNN, Βρετανού Πιρς Μόργκαν, ο οποίος χαρακτήρισε “ηλίθιο” ένα από τα ηγετικά στελέχη της ένωσης αυτής.
 
Ενώ έπαιρνε συνέντευξη την Τρίτη από τον γενικό διευθυντή της ένωσης κατόχων όπλων (Gun Owners of America), Λάρι Πρατ, ο Μόργκαν, που τάσσεται σθεναρά υπέρ μιας οριστικής ρύθμισης στο θέμα της κατοχής πυροβόλων όπλων, φάνηκε δύσπιστος, όταν ο συνομιλητής του πρότεινε την αύξηση του αριθμού των όπλων για την αποτροπή των μακελειών.
 
«Είστε ένας άνθρωπος απίστευτα ηλίθιος, έτσι δεν είναι;» είπε ο δημοσιογράφος. «Δεν έχετε κανένα απολύτως λογικό επιχείρημα. Δεν σας νοιάζει ότι ο αριθμός των δολοφονιών με πυροβόλα όπλα αυξάνεται στην Αμερική» πρόσθεσε.
 
Έπειτα από αυτή τη συνέντευξη, ένας δημοσιογράφος από το Τέξας υπέβαλε αίτημα στην ιστοσελίδα που διατηρεί ο Λευκός Οίκος για τέτοια ζητήματα και απαιτεί «άμεση απέλαση» του δημοσιογράφου, λέγοντας ότι εξαπέλυσε “μια επίθεση εχθρική προς το Σύνταγμα των ΗΠΑ, με στόχο τη δεύτερη τροπολογία”, η οποία επιτρέπει την κατοχή πυροβόλων όπλων.
 
Το αίτημα, που αναρτήθηκε την Παρασκευή στο Διαδίκτυο, έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 39.500 υπογραφές.

Related posts