Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Πολιτική

Αλ. Παπαρήγα: Κανένα σημείο επαφής με το ΣΥΡΙΖΑ

Απέκλεισε η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα κάθε πιθανότητα συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Ηράκλειο, εξαπέλυσε επίθεση και σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ζητώντας να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ.

 

Ιδιαίτερα σφοδρή ήταν η επίθεσή της προς τον ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας ότι αν βρεθεί σε θέση να κυβερνήσει θα υπογράψει και νέο μνημόνιο. Μάλιστα, η ΓΓ του ΚΚΕ επανάλαβε ότι «δεν υπάρχει κανένα σημείο επαφής με τον ΣΥΡΙΖΑ και καμία πιθανότητα μετεκλογικής σύμπραξης σε αριστερή κυβέρνηση», λέγοντας ότι κανένας δεν κάνει πίσω από τις θεμελιακές γραμμές του προγράμματός του.

 

Ασκώντας κριτική προς τα αλλά κόμματα η κ. Παπαρήγα ανέφερε ότι δεν είναι το θέμα οι μνημονιακές ή οι αντιμνημονιακές δυνάμεις, αλλά να βρούμε φιλολαϊκές οδούς και φιλολαϊκούς τρόπους να βγούμε από την κρίση. Επίσης τόνισε ότι οι ψηφοφόροι δεν πρέπει να δώσουν καμία πίστωση χρόνου σε κανένα, ενώ αναφέρθηκε και στους κινδύνους για το ενδεχόμενο άτακτης χρεοκοπίας.

 

Εξ άλλου η ΓΓ του ΚΚΕ ζήτησε από το εργατικό λαϊκό κίνημα να αντισταθεί, όπως είπε, στους εκφοβισμούς, και να αντιδράσει ώστε η νέα Βουλή να είναι αδύναμη να πάρει νέα μέτρα.

Related posts