Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Αθλητικά

Έρχεται για τον τελικό ο Σάντος

Το «παρών» στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα δώσει ο Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα παρακολουθήσει το ερχόμενο Σάββατο την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο.

Ο Πορτογάλος έχει τη δυνατότητα να «τσεκάρει» διάφορους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να πάρουν μία θέση στην αποστολή για το Euro 2012.

Ένας από αυτούς είναι ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει κλέψει τις εντυπώσεις και έχει πάρει το χέρι την ομάδα του Περιστερίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται στην πατρίδα του, αφού πριν από μερικές μέρες γέννησε η κόρη του και απέκτησε ένα υγιέστατο εγγονάκι.

Μάλιστα, αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που ο 58χρονος προπονητής σκεφτόταν πολύ σοβαρά την πρόταση της ΕΠΟ, την οποία και τελικά αποδέχθηκε και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την «γαλανόλευκη» στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014.

Πέρα από τον τελικό, ο Σάντος μαζί με τα άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου της Εθνικής και κυρίως με τον Τάκη Φύσσα θα βάλουν σε τελική ευθεία το οργανωτικό κομμάτι της προετοιμασίας για τα τελικά του Euro 2012.

Πηγή: sport-fm.gr

Related posts