Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Απρ 2024
Πολιτική

Έναρξη της προεκλογικής περιόδου μετά το Πάσχα ζητά ο Γ. Καρατζαφέρης

 

Το κλείσιμο της Βουλής, και την έναρξη της προεκλογικής περιόδου μετά το Πάσχα προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος ζητά σεβασμό στην θρησκεία.
 
«Επιτέλους να σεβαστούμε τη θρησκεία. Να σεβαστούμε την Ορθοδοξία. Δεν μπορεί να έχουμε προεκλογική περίοδο τη Μεγάλη Εβδομάδα. Πρέπει ο κόσμος να μπορεί να ασκήσει τα θρησκευτικά του καθήκοντα ανεπηρέαστος» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και πρότεινε να κλείσει η Βουλή την επόμενη μέρα του Πάσχα, και να πάμε σε εκλογές την ημέρα εκείνη που μπορούμε.
 
«6 Μαΐου; 6 Μαΐου. 13 Μαΐου; 13 Μαΐου. Μην παίζουμε με τα ιερά και τα όσια για να εξυπηρετήσουμε καπρίτσια και πολιτικές σκοπιμότητες» κατέληξε.
 
Επίσης ο κ. Καρατζαφέρης σχολιάζοντας την έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου στην οποία «βρήκε σωρεία παραβάσεων, παραλήψεων και ανομημάτων στο δημόσιο βίο» υπενθύμισε την πρότασή του για την διαβεβαίωση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τη δανειακή σύμβαση.
 
«Για αυτό ακριβώς ήθελα τη ρητή διαβεβαίωση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη Δανειακή Σύμβαση. Το φοβήθηκαν και δεν πήραν την άποψή του. Αρχίζουν τα όργανα, αρχίζει ο χορός» είπε.
 
Τέλος, αναφερόμενος στην εγκληματικότητα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προεκλογικά «θυμήθηκαν την απομόνωση και την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών».
 
Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ το θέμα δεν είναι να φύγουν προεκλογικά και «να αποφασίσουμε να τους διώξουμε από την Ελλάδα», ενώ πρότεινε την αποχώρηση της χώρας μας από τη συνθήκη γνωστή και ως Δουβλίνο 2 που προβλέπει την επαναπροώθηση των παρανόμων μεταναστών στις ευρωπαϊκές χώρες απ’ όπου αναχώρησαν.
 
Και κατέληξε στη δήλωσή του: «Φτάνει πλέον η εγκληματικότητα. Φτάνουν οι βιασμοί. Φτάνουν οι φόνοι. Φτάνουν οι ληστείες. Ας το πάρουν απόφαση.
 
Τα προεκλογικά πυροτεχνήματα δεν πιάνουν πλέον στη συνείδηση του Ελληνικού λαού. Πρέπει να τους διώξουμε. Έξω από το Δουβλίνο ΙΙ για να καθαρίσουμε την Ελλάδα».

Related posts