Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Κόσμος

Τη σκότωσε για ένα στοίχημα! – Δηλώνει αθώος, το δικαστήριο έχει αντίθετη γνώμη

Πραγματικά σοκάρει  η είδηση ότι ένας 16χρονος από την Ουαλία δολοφόνησε την πρώην κοπέλα του για ένα στοίχημα!

 Ο έφηβος σκότωσε την 15χρονη φίλη του επειδή ένας φίλος του υποσχέθηκε ότι θα τον κέρναγε πρωινό αν διέπραττε την αποτρόπαια αυτή πράξη.

 Αποφασισμένος να κερδίσει  το στοίχημα ο  παρανοϊκός νεαρός οδήγησε την κοπέλα σε ένα δασάκι στην Νότια Ουαλία αφού πρώτα την είχε ειδοποιήσει να μην πει στους δικούς της ποιον θα συναντούσε.

 Η Ρεμπέκκα Αύλουορντ, πέθανε στις 23 Οκτωβρίου 2010 μετά από επανειλημμένα χτυπήματα στο κεφάλι με μια πέτρα.

 «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι Ρεμπέκκα Αύλουορντ δολοφονήθηκε,» είπε ο εισαγγελέας Γκρεγκ Τέιλορ. «Την χτύπησαν στο κεφάλι πολλές φορές με μία πέτρα σε ένα δάσος στο Αμπερκενφιγκ», πρόσθεσε.

 Ο δεκαεξάχρονος αρνήθηκε κάθε κατηγορία. Όμως χθες το δικαστήριο της Ουαλίας αποφάσισε πως ο 16χρονος είναι ένοχος. Αν και ο ίδιος προσπάθησε να κρύψει τα στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν δεν τα κατάφερε.

 Ένα πρωί, ωστόσο, λίγο πριν τη δολοφονία, ο κατηγορούμενος συζήτησε ανοιχτά στους φίλους του ότι σκόπευε να σκοτώσει την κοπέλα, αλλά εκείνοι θεώρησαν ότι απλά κάνει πλάκα.

 Μία μέρα, ο 16χρονος έστειλε ένα μήνυμα σε ένα φίλο του ρωτώντας τον: «Τι θα έκανες αν όντως την σκότωνα;».

 «Α, θα σε κέρναγα πρωινό», απάντησε με αφέλεια ο φίλος του φερόμενου ως δράστη.

 Ο φόνος έγινε γρήγορα κεντρικό θέμα συζήτησης μεταξύ των φίλων, ώσπου δυο μέρες πριν τη συνάντηση με την κοπέλα, έστειλε στον φίλο του: «Μην πεις κάτι αλλά μπορεί και να μου χρωστάς πρωινό»

 «Το καλύτερο μήνυμα που έχω λάβει ποτέ! Πραγματικά αν είναι αλήθεια ευχαρίστως σου πληρώνω το πρωινό», απάντησε εκείνος, δίχως να μπορεί να φανταστεί ότι ο φίλος του εννοούσε αυτά που έλεγε.

 Οι γονείς της 15χρονης δεν μπορούν να το πιστέψουν ακόμη. Τίποτα όπως λένε δεν θα φέρει πίσω την Ρεμπέκκα. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο. Τώρα ο 16χρονος περιμένει την ποινή του.

 

Related posts