Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Απρ 2024
Κοινωνία

Στη διάπραξη δεκάδων ληστειών συμμετείχε 34χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη

Ένας 34χρονος Ρώσος υπήκοος ο οποίος μαζί με άλλους τρεις Έλληνες ομογενείς, από τη Γεωργία, το Καζακστάν και την Αρμενία, ηλικίας 32, 33 και 47 ετών, διέπραξαν τη χθεσινή ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Κερατσίνι, συμμετείχε σε δεκάδες ένοπλες ληστείες, σε βάρος τραπεζών και χρηματαποστολών.

Ο 34χρονος το 2008 συμμετείχε στη διάπραξη δεκατεσσάρων ληστειών και δεκάδων κλοπών οχημάτων, ενώ το 2009 είχε διαπράξει, με συνεργούς του, 21 ληστείες σε τράπεζες. Επίσης το Σεπτέμβριο του 2009, μαζί με συνεργό του, είχε ληστέψει το υποκατάστημα της τράπεζας EUROBANK, στην οδό Αργυρουπόλεως στην Καλλιθέα και στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ένας ιδιώτης και η δωδεκάχρονη κόρη του.

Εναντίον του 34χρονου εκκρεμούσαν, επιπλέον, τρία εντάλματα σύλληψης, ενώ από τις 27 Μαΐου του 2004 είχε παραβιάσει άδεια από τις φυλακές Αλικαρνασσού, όπου κρατείτο με ποινή κάθειρξης δεκαεπτά ετών και έξι μηνών για ληστεία, οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Οι συλληφθέντες, που από τη μέχρι τώρα έρευνα προέκυψε ότι από τριμήνου είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη ληστειών, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πειραιά.

Related posts