Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Απρ 2024
Lifestyle

Σε έκθεση το νυφικό της Μίντλετον

 

 

 

Έως και 650.000 άνθρωποι θα θαυμάσουν στη διάρκεια του καλοκαιριού, το νυφικό που φόρεσε η Kate Middleton στο γάμο της με τον πρίγκιπα William, το οποίο θα εκτίθεται στην κατοικία της βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο.Το ιβουάρ νυφικό, το οποίο σχεδίασε η Sarah Burton του οίκου Alexander McQueen, θα εκτίθεται εκτός βιτρίνας στην αίθουσα χορού στην κατοικία της βασίλισσας, εκεί όπου παρατίθενται τα επίσημα δείπνα.

 Το ενδιαφέρον για την βασιλική οικογένεια έχει αυξηθεί μετά το γάμο και ήδη έχουν προπωληθεί 126.000 εισιτήρια για την ξενάγηση στα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ στη διάρκεια του καλοκαιριού, μία αύξηση της τάξης του 107% σε σχέση με την ίδια εποχή πέρυσι.

 Συνολικά αναμένεται ότι 643.000 άνθρωποι θα ξεναγηθούν στα Ανάκτορα και θα θαυμάσουν μεταξύ άλλων τα κοσμήματα του Faberge και το νυφικό μαζί με τα παπούτσια που φορούσε η Kate στο γάμο, τα σκουλαρίκια της και ένα μεταξωτό αντίγραφο της γαμήλιας ανθοδέσμης.

 Εκτός από το φόρεμα θα εκτίθεται και το πέπλο της καθώς και η τιάρα του Cartier με τα 900 διαμάντια, την οποία είχε δανείσει στη νύφη για την περίσταση η βασίλισσα.Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 23 Ιουλίου ως τις 3 Οκτωβρίου.

 

Πηγή: Blog.gr 

 

Related posts