Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Απρ 2024
Αθλητικά

Σάβιτς και με τη βούλα στη Σίτι

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο 20χρονος αμυντικός των «πολιτών»

Η μεταγραφή του Στέφαν Σάβιτς στη Μάντσεστερ Σίτι είναι γεγονός, με τον Μαυροβούνιο αμυντικό να αποτελεί το δεύτερο απόκτημα της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι, μετά τον Γκαέλ Κλισί. Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των «πολιτών», ο 20χρονος άσος θα είναι παίκτης του συλλόγου για τα επόμενα 4 χρόνια.

 

 Ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, την Τρίτη, και αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του, υπέγραψε στη νέα του ομάδα.

 

 Το πρόβλημα που είχε προκύψει με την εξασφάλιση άδειας εργασίας για τον Στέφαν Σάβιτς λύθηκε, μετά από επαφές που είχε η διοίκηση της Σίτι με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μαυροβουνίου.

 

 Ο 20χρονος αμυντικός έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές των «πολιτών», καθώς το Μαυροβούνιο βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με την Αγγλία, για τα προκριματικά του Euro 2012.

 «Ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα είχα συμπαίκτες αυτούς που κάποτε αντιμετώπισα και ένιωσα δέος. Όταν αντιμετώπισα το Σον Ράιτ-Φίλιπς πήγε να μου κάνει μερικά κόλπα», δήλωσε με χαμόγελο ο Σάβιτς και συμπλήρωσε ότι είναι «πολύ χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή».

 

 Η BSK Μπόρτσα ήταν η πρώτη ομάδα του Σάβιτς, ενώ μέσα στο 2010 η Άρσεναλ τον δοκίμασε για 10 ημέρες στο προπονητικό της κέντρο.

 

 Πηγή: sport-fm.gr

 

Related posts