Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
28 Μαρ 2024
Κόσμος

Πτώμα βρισκόταν στον πάτο πισίνας για περισσότερες από δύο ημέρες

Οι Αρχές στην Πολιτεία της Μασαχουσέτης ανακάλυψαν ένα πτώμα να βρίσκεται σε μια πισίνα για περισσότερες από δύο ημέρες χωρίς κανένας να έχει αντιληφθεί την παρουσία του.

«Το πτώμα βρισκόταν για δύο ημέρες περίπου στον πάτο της πισίνας και λόγω των νερών που ήταν αρκετά θολά δεν έγινε αντιληπτό μέχρι την Τρίτη το πρωί όταν και βρέθηκε να επιπλέει στην επιφάνεια από τον επιθεωρητή καθαριότητας», ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης, William Flanagan.

Σοκαρισμένοι οι θαμώνες δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά τους κολυμπούσαν πάνω από ένα πτώμα.

Η πισίνα είχε να επιθεωρηθεί για πάνω από έναν χρόνο, με τη σχετική άδεια καταλληλότητας να έχει λήξει από τις 31 Δεκεμβρίου 2010.

Η Marie Joseph, 36 ετών και μητέρα πέντε παιδιών, είχε επισκεφτεί την Κυριακή μια από τις 21 συνολικά δημόσιες πισίνες της πόλης Φολ Ρίβερ μαζί με φίλους της προκειμένου να απολαύσει το μπάνιο της. Ωστόσο, ύστερα από μια βουτιά δεν εμφανίστηκε ξανά στην επιφάνεια, με τους φίλους της μετά από σύντομη έρευνα στους χώρους της πισίνας, να θεωρούν ότι είχε φύγει μόνη της από τον χώρο χωρίς να τους χαιρετήσει.

 

Related posts