Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Ελλάδα

Περιστέρι: Άγριο ξύλο μεταξύ αλλοδαπών

Έντρομοι πετάχτηκαν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους, κάτοικοι σε στενό του Περιστερίου, οι οποίοι άκουσαν δυνατές φωνές! Στο στενό όπου μένουν αντίκρισαν δύο άνδρες πακιστανικής καταγωγής όπου λογομαχούσαν έντονα. Οι δύο άνδρες δεν άργησαν πολύ και πιάστηκαν στα χέρια. Οι γροθιές έπεφταν βροχή… Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο αλλοδαποί πωλούσαν cd και τσακώνονταν για τη μοιρασιά των χρημάτων… Και οι δύο έφεραν τραύματα στα πρόσωπά τους τα οποία ήταν μέσα στα αίματα!

Κατά τον τσακωμό τους έπεσαν πάνω σε σταθμευμένο Ι.Χ., στο οποίο προξένησαν φθορές και βαθουλώματα. Ο ένας από τους δύο έφυγε με τα χρήματα, ενώ ο άλλος, που ήταν και πιο βαριά τραυματισμένος, έμεινε στο σημείο, προκειμένου να μαζέψει την πραμάτεια του, καθώς κατά των διαπληκτισμό τους, όλα τα cd όπου πωλούσε έπεσαν στο έδαφος.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου στο οποίο είχαν προκαλέσει φθορές, κατέβηκε για να… πάρει το αίμα του πίσω.

Με ένα καδρόνι το οποίο κρατούσε στα χέρια του, χτύπησε τον αλλοδαπό στα πλευρά και στην πλάτη. Αμέσως επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι και γλίτωσαν τον αλλοδαπό από τα χέρια του γείτονά τους. Το επεισόδιο έληξε και ο νεαρός αλλοδαπός, έφυγε από το σημείο… Κανείς δεν κάλεσε την αστυνομία.

Related posts