Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
20 Απρ 2024
Ελλάδα

Κόρινθος: Χωρίς αποτέλεσμα το ανθρωποκυνηγητό για τους απαγωγείς 14χρονης

ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ

 

Από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται σε εξέλιξη ένα πραγματικό θρίλερ σε ολόκληρη την Πελοπόννησο, για τον εντοπισμό μιας 14χρονης τσιγγανοπούλας που έπεσε θύμα απαγωγής από… ανήλικους ομόφυλούς της! Κι αν αυτού του είδους οι αρπαγές είναι συνηθισμένες μεταξύ τσιγγάνων και γίνονται με σκοπό τον γάμο, οι συγγενείς του θύματος δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν τους δράστες.

Η απαγωγή συνέβη μπροστά στα μάτια ενός συγγενούς της ανήλικης, όταν εκείνη κατέβηκε στο λιμάνι της Καλαμάτας από το πλοίο της γραμμής με το οποίο είχε φτάσει από τα Χανιά. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ίδιος στη λιμενική αρχή Καλαμάτας, αλλά και η μητέρα του κοριτσιού στο Αστυνομικό Τμήμα Χανίων μόλις ενημερώθηκε, τρεις ανήλικοι τσιγγάνο ηλικίας από 16 έως 18 χρόνων άρπαξαν την 14χρονη, την έβαλαν σε ένα φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν.

Τόσο το Λιμεναρχείο όσο και η ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν αμέσως ανθρωποκυνηγητό και έρευνες σε τσιγγάνικους καταυλισμούς στο Ασπρόχωμα και τον Μελιγαλά Μεσσηνίας, χωρίς όμως να βρεθούν τα ίχνη των απαγωγέων ή του θύματός τους. Οι έρευνες επεκτάθηκαν σε όλη την Πελοπόννησο, καθώς ένας συγγενής της κοπέλας ενημέρωσε τις αρχές πως δράστες και θύμα εθεάθησαν στο Βραχάτι Κορινθίας. Όμως, παρά την κινητοποίηση των τοπικών αστυνομικών, δεν εντοπίστηκαν ούτε αυτή τη φορά.

 

Λάκης Γιαννιδάκης 

Related posts