Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
18 Απρ 2024
Lifestyle

Και αντίστροφα ο χρόνος μετρά… για τους Bon Jovi !

 

Οι Bon Jovi, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά σχήματα παγκοσμίως, επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα στις 20 Ιουλίου 2011,  θα εμφανισθούν στο ΟΑΚΑ για μία Greatest Hits συναυλία στα πλαίσια του “Open Air 2011 Tour”.

 

 

Μία μόλις μέρα πριν τη μεγάλη συναυλία που θα δώσουν αύριο στο ΟΑΚΑ, οι Bon Jovi έφθασαν  την Αθήνα και επισκέφτηκαν τον ιερό βράχο της Ακρόπολης.

 

 

Το γκρουπ έφτασε πριν από μερικές ώρες στην Ελλάδα, χωρίς  όμως τον frontman του συγκροτήματος, Τζον Μπον Τζόβι, ο οποίος αναμένεται να έρθει αύριο, με ιδιωτική πτήση.

 

 

Τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ ξεναγήθηκαν στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και  πραγματικά έμειναν ενθουσιασμένοι όπως λέει  άτομο από το team της διοργάνωσης:

 

 

 «Έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και δεν το έκαναν για τυπικούς λόγους. Ήθελαν πραγματικά να δουν την Ακρόπολη και να μάθουν για την ιστορία της».

 

 

 Τα εισιτήρια για την αυριανή συναυλία έχουν σχεδόν εξαντληθεί, ενώ οι προετοιμασίες στο Ολυμπιακό Στάδιο έχουν ήδη ολοκληρωθεί, με τη σκηνή των 57 μέτρων να έχει στηθεί περιμένοντας τους «Bon Jovi» για τη μοναδική τους εμφάνιση!

 Οι πόρτες ανοίγουν στις  18:00.

 

 

Related posts