Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Lifestyle

Η Amy αποκλήρωσε τον πρώην σύζυγο της!

 

Η Amy Winehouse , αν και ήταν μόλις 27 χρονών είχε φροντίσει να συντάξει τη διαθήκη της από την οποία αποκλήρωνε τον πρώην σύζυγό της, Blake Fielder Civil.

Ο Fielder υπήρξε η απόλυτη καταστροφή για την Amy και γι’ αυτό φρόντισε να τον εκδικηθεί

 Ο γάμος τους ήταν έντονος. Οι καυγάδες και η χρήση ναρκωτικών ήταν η καθημερινότητά τους, καθώς και οι δύο μπαινόβγαιναν στα κέντρα αποτοξίνωσης.

 

 Οι δικοί της άνθρωποι προσπάθησαν να την πείσουν να κάνει αποτοξίνωση, αλλά αυτή αρνιόταν κατηγορηματικά. Το ίδιο κι όταν η οικογένειά της, της έλεγε να απομακρυνθεί από τον Fielder. Γνώριζε καλά ότι της κατέστρεφε τη ζωή, όμως ένιωθε απόλυτη εξάρτηση.

Παρά τα απίστευτα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε η Amyσυνέχιζε να δουλεύει νέα πράγματα, είχε απίστευτο ταλέντο και έβγαζε πολλά χρήματα. Ευτυχώς για εκείνη, οι γονείς της είχαν τον έλεγχο της περιουσίας της και δεν της επέτρεπαν να ξοδεύει μεγάλα ποσά δίχως την άδειά τους.

Η περιουσία της ανέρχεται στα 11.000.000 ευρώ και κάθε στιγμή που περνάει αυξάνεται, αφού μετά το θάνατό της πουλάει 27 φορές περισσότερα άλμπουμ

 Πληροφορίες λένε πως η Amy είχε συντάξει και τη διαθήκη της, σαν να προαισθανόταν ότι θα έφευγε από τη ζωή πρόωρα.

Εκεί λοιπόν αποκλήρωνε τον πρώην σύζυγό της. Μπορεί να ήταν ερωτευμένη, αλλά είχε υποφέρει μαζί του και γνώριζε ότι την χρησιμοποιούσε για τα χρήματά της. Χαρακτηριστικό είναι ότι ένας όρος στη διαθήκη αναφέρει ότι ο Fielder δεν πρόκειται να πάρει ούτε μία λίρα.

Η περιουσία της θα μοιραστεί ανάμεσα στη μητέρα της, η οποία πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, στον αδελφό της και στον πατέρα της

 Η ίδια, σαν να’ ξερε, είχε αποκαλύψει το μεγαλύτερό της φόβο: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να πεθάνω και να μην ξέρει κανείς τη συνεισφορά μου στη δημιουργική μουσική», είχε δηλώσει.

Related posts