Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Ελλάδα

Η Ευρωβουλή στη Θεσσαλονίκη

                                                                                                                                     

Αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, σήμερα Τετάρτη 13 και αύριο Πέμπτη 14 Ιουλίου.

Η επίσκεψη είναι μέρος της περιοδείας με στόχο την ενημέρωση για την πρόοδο, μεταξύ άλλων, των έργων της κατασκευής του Μετρό, των έργων της Θεσσαλονίκης που εντάσσονται στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την περίοδο 2007-2013 και της αποκατάστασης της λίμνης Κορώνειας, τα οποία εκτελούνται με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση.

Τα μέλη της αντιπροσωπείας θα παρευρεθούν την Τετάρτη 13 Ιουλίου, στις 15.30, σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, όπου και θα ενημερωθούν από τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιφερειακής Ανάπτυξης, εκπροσώπους της Περιφέρειας, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτη Αβραμόπουλο και τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης και Διαχείρισης Οικονομικών Πόρων Χασδάι Καπόν, σε σχέση με το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας, το οποίο περιλαμβάνεται στο Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την περίοδο 2007-2013. Η αντιπροσωπεία θα επισκεφθεί το απόγευμα της Τετάρτης 13/07 το έργο του Μετρό της Θεσσαλονίκης.

Στην ενδεκαμελή αποστολή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συμμετέχουν οι ευρωβουλευτές Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, ο Γεώργιος Σταυρακάκης, ο Μιχάλης Τρεμόπουλος και ο Χαράλαμπος Αγγουράκης .

 

Related posts