Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Κοινωνία

Ηγουμενίτσα: Η είσοδος δωρεάν… η έξοδος 10 ευρώ!!

Η Δημοτική Αρχή της Ηγουμενίτσας  προσφέρθηκε να προσφέρει  «θέαμα»   στους δημότες της αλλά … με αντάλλαγμα.

Ας τα πάρουμε απ’ την αρχή…

 

Το ταμείο του Δήμου είχε αποφασίσει να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό  σε  δύο «θιάσους» που θα έδιναν από μια θεατρική υπαίθρια  παράσταση στο δασάκι της πόλης.

 Έτσι  λοιπόν οι γονείς  πήγαν με τα παιδάκια τους στον χώρο των παραστάσεων, στήθηκαν αναμένοντας τον θίασο, που το χειροκρότησαν με την εμφάνισή του.

 

Χαρούμενα και με σχετική ικανοποίηση παρακολούθησαν το πρώτο μέρος του σεναρίου, όποτε έκθαμβοι έζησαν μια βίαιη διακοπή του και εμβρόντητοι άκουσαν τους υπευθύνους να … απαιτούν εισιτήριο δέκα (10) ευρώ!!!

 

Διευκρίνισαν δε πως όσοι δεν θα διέθεταν τα 10 ευρώ , θα έπρεπε υποχρεωτικά να αποχωρήσουν!!!

Παρά τη γκρίνια των παιδιών, που ήθελαν να παρακολουθήσουν και το υπόλοιπο της παράστασης, όσοι δεν είχαν μαζί τους το αντίτιμο του εισιτηρίου (10 ΕΥΡΩ το άτομο!) αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν ταπεινωμένοι καθυβρίζοντας ονομαστικά όλα τα επώνυμα στελέχη της Δημοτικής Αρχής.

Η οποία Δημοτική Αρχή, είτε γνώριζε την παγίδα του θιάσου, οπότε συνέπραξε μαζί του, είτε την αγνοούσε, αλλά δεν παρενέβη, δεν ένοιωσε την ανάγκη, όχι μόνο να αποζημιώσει όσους κατέβαλαν τα δέκα ευρώ, αλλά ούτε μια συγνώμη να ζητήσει.

 

 

 

 

 

 

Related posts