Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Κόσμος

Απειλεί την Ευρώπη ο Καντάφι

Σε εμφάνισή του σήμερα στη δημόσια λιβυκή τηλεόραση, ο λίβυος ηγέτης, Μουάμαρ Καντάφι, απείλησε ότι, θα στείλει εκατοντάδες Λίβυους να επιτεθούν σε όλη την Ευρώπη, για να εκδικηθεί η χώρα του για τις αεροπορικές επιδρομές του ΝΑΤΟ κατά λιβυκών στόχων και της ίδιας του της ζωής.

“Εκατοντάδες Λίβυοι θα μαρτυρήσουν στην Ευρώπη. Σάς λέγω ευθέως: οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδούς αντί οδόντος. Ομως, θα τούς δωσουμε (στους Ευρωπαίους) μιάν ευκαιρία να ξανάρθουν στα λογικά τους”, υπογράμμισε ο λίβυος ηγέτης στην τηλεοπτική του εμφάνιση.

Ο Μουάμαρ Καντάφι διαβεβαίωσε σήμερα ότι το καθεστώς “δε θα πέσει” και κάλεσε το ΝΑΤΟ να σταματήσει τους βομβαρδισμούς.

“Το καθεστώς στην Λιβύη δε θα πέσει. Βασίζεται στον λαό και όχι στον Καντάφι. Το ΝΑΤΟ κάνει λάθος αν πιστεύει ότι μπορεί να πέσει το καθεστώς σε αυτή τη χώρα”, δήλωσε ο Μουάμαρ Καντάφι, σε μήνυμά του που μεταδόθηκε ενώπιον χιλιάδων υποστηρικτών του στην Σέμπκχα, η οποία βρίσκεται 750 χιλιόμετρα νοτίως της Τρίπολης.

“Αυτή η συγκέντρωση με περισσότερα από ένα εκατομμύριο άτομα είναι ένα νέο μήνυμα για την Ευρώπη, για τους σταυροφόρους και για τους αποικιοκράτες: αυτό το καθεστώς δεν είναι του Καντάφι, είναι το καθεστώς του λαού και αυτός ο λαός δε θα μοιραστεί ούτε ίντσα της γης του και δε θα λυγίσει μπροστά στους εισβολείς” σημείωσε.

“Μόνη λύση μας είναι η αντίσταση, είμαστε εδώ και δεν φοβόμαστε τη μηχανή του πολέμου σας” ανέφερε ο Λίβυος ηγέτης, προσθέτοντας ότι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ πρέπει να σταματήσουν τους βομβαρδισμούς και να αφήσουν τους Λίβυους να λύσουν μόνοι τους τα προβλήματά τους.

Related posts