Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
29 Μαρ 2024
Πολιτική

Αβραμόπουλος: Εκλογές και σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ

Την κυβέρνηση κατηγόρησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος για το ναυάγιο της εθνικής συνεργασίας, ζητώντας ταυτόχρονα εκλογές.

Σε συνέντευξή του, στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως “η κυβέρνηση έχει την εκτελεστική εξουσία και θα έπρεπε να είχε κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, πολύ πιο πριν, ενώ, για μια ακόμα φορά, ζήτησε αλλαγή πολιτικής”. 

Όσον αφορά στο μνημόνιο, υπενθύμισε πως πριν από ένα χρόνο το είχε χαρακτηρίσει μνημόνιο κατοχής. ” Τότε μου είπαν ότι είναι υπερβολή. Δεν είναι υπερβολή, το απέδειξαν οι εξελίξεις, είμαστε σε μια σχέση διαρκούς συνέπειας με τα όσα λέμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος. 

Εκβιαστικό χαρακτήρισε ο κ. Αβραμόπουλος το δίλημμα που θέτει η κυβέρνηση με την υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από 180 βουλευτές και υπενθύμισε την ξεκάθαρη στάση του Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας πως είναι τακτική της να φέρνει την αντιπολίτευση προ τετελεσμένων γεγονότων και εκβιαστικών διλημμάτων. “Δεν είναι πολιτικά σωστό και έντιμο αυτό. Αν θέλεις την εθνική συννενόηση την προετοιμάζεις. Η εθνική συναίνεση ούτε παραχωρείται, ούτε ζητείται, ούτε εκχωρείται, προετοιμάζεται. Και την προετοιμάζει πάντα η κυβέρνηση”, δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος.

Ως προς τις φήμες που θέλουν τον ίδιο και τον κ. Δήμα να κρατούν αποστάσεις από τις θέσεις Σαμαρά, ο κ. Αβραμόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία απολύτως ένσταση στη ΝΔ ως προς τους στόχους της πολιτικής της, που είναι να βγει η χώρα από την κρίση το ταχύτερο δυνατόν και με τον πιο επωφελή και πιο ανώδυνο τρόπο για τον λαό μας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ βρίσκεται στη Ρόδο όπου και συναντήθηκε με tour operators από την Ευρώπη τους οποίους και διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής και φιλόξενος τουριστικός προορισμός.

Related posts