Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
25 Απρ 2024
Ελλάδα

Έκλεψαν μοτοσικλέτα και μήνυσαν τον ιδιοκτήτη!

Κλοπή μοτοσικλέτας στην Καρδάμαινα της Κω οδήγησε  το απόγευμα της Κυριακής σε μήνυση εις βάρος του 31χρονου ιδιοκτήτη, με κατηγορία την πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια.  Για το περιστατικό ευθύνονται ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, υπήκοος Αζερμπαϊτζάν, ηλικίας 16 και 15 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο ανήλικοι εντοπίστηκαν από τον 31χρονo να οδηγούν τη δίκυκλη μοτοσυκλέτα του, την οποία είχαν κλέψει νωρίτερα από την αυλή του σπιτιού του. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, το Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε ο ιδιοκτήτης του μοτοποδηλάτου εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό των δραστών.

Οι ανήλικοι μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κω, τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έπειτα υπέβαλλαν έγκληση (μήνυση) σε βάρος του 31χρονου για πρόκληση σωματικών βλαβών!

Και οι τρεις συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή της Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, ενώ αναζητούνται οι γονείς των ανηλίκων δραστών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.  

 

Related posts