Στον τόπο καταγωγής του, που δεν είναι άλλος από την μαγευτική Λευκάδα απόλαυσε τις προηγούμενες ημέρες τα πρώτα του καλοκαιρινά μπάνια ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Όπως διαβάσαμε στο περιοδικό “ΟΚ!”: “Έχει στενούς δεσμούς με το νησί, καθώς από εκεί κατάγεται ο πατέρας του, Βασίλης και το επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.”.
Ο φακός του περιοδικού τον απαθανάτισε σε μία από τις αγαπημένες του παραλίες, τον Άγιο Νικήτα με έναν καλό του φίλο.
Στη συγκεκριμένη παραλία μάλιστα, ο 26χρονος τραγουδιστής συνηθίζει να εξασκεί το αγαπημένο του θαλάσσιο σπορ, wake board.
Επιπλέον: “Ο Κωνσταντίνος είναι μόνος στην προσωπική του ζωή τους τελευταίους οκτώ μήνες. Προτεραιότητα δίνει στη δουλειά του “.
Διαβάστε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!
Related posts
H Γιούλη Ασημακοπούλου στον ΑΡΤ 90,6 FM
Συνεχίζεται η διαμάχη με την Blac Chyna!
Αναζήτηση
Τελευταία νέα
Εκπληκτικός ο Charles Leclerc πήρε την 4η Pole Position της χρονιάς και ξεκινάει πρώτος στο Grand Prix στην Ισπανία
Στις 4 το απόγευμα θα σβήσουν τα πέντε κόκκινα φώτα και θα αρχίσει η μεγάλη μάχη για τη νίκη. Πρώτη…