Subscribe Now

Trending News

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στo now24.gr.
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
19 Ιούν 2021
Lifestyle

Τα κανελόνια της τεμπέλας


Τι χρειαζόμαστε:
κιμάς έτοιμος για μακαρόνια (αυτός που περίσσεψε)
1 πακέτο κανελόνια (χωρίς να χρειάζονται βράσιμο)
1 πακέτο ντομάτα συμπυκνωμένη
1 κουτί εβαπορέ
100 γρ τυρί τριμμένο
5-6 φρυγανιές τριμμένες.
λάδι, αλάτι
 
 
Πως το κάνουμε:
Στον κιμά που έχουμε έτοιμο (όσο μπορούμε πιο στεγνό), προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και τις φρυγανίες.
Σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάζουμε τη ντομάτα, λίγο λάδι, λίγο αλάτι και λίγο νεράκι και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Ρίχνουμε τη σάλτσα στον πάτο του πυρέξ.
Γεμίζουμε με ένα κουταλάκι τα κανελόνια και τα αραδιάζουμε κολλητά πάνω στη σάλτσα.
Απο πάνω προσθέτουμε το εβαπορε.
Σκεπάζουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 45 λεπτά στους 180 βαθμούς. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο, και ψήνουμε για άλλα πέντε λεπτά.
Λίγα μυστικά ακόμα
Είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να εκμεταλευτούμε τον κιμά που μας έχει περισσέψει.
 
 

Related posts